Rochii elegante pentru orice ocazie

Advertorial
Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 17:13
202188 citiri
Rochii elegante pentru orice ocazie

Daca este asortata asa cum trebuie, orice rochie poate sa fie una eleganta. Cel mai mult conteaza ca aceasta sa se potriveasca stilului personal si sa fie asortata evenimentului la care este imbracata.

Fara indoiala exista si modele care sunt recomandate de toti stilistii atunci cand chiar este nevoie de o tinuta de gala.

Unele piese vestimentare sunt un must have, mai ales in garderoba unei femei care stie ca are si ocazii pentru a le purta. Si chiar daca sunt multe, vom incerca sa amintim cele mai importante modele de rochii elegante care nu ar trebui sa va lipseasca.

Pe de-o parte, o rochie eleganta este ceruta la un eveniment cu adevarat special, precum nunta, botez, bal sau petrecere selecta. Astfel ca trebuie sa avem in garderoba noastra o rochie de seara eleganta.

Cele mai indicate din acest punct de vedere sunt rochiile lungi, dar trebuie sa avem grija sa nu fie foarte decoltate, pentru ca astfel vom transmite un mesaj gresit.

Totusi, aceste modele de rochii elegante pot pune in valoare silueta si atrag cu siguranta atentie, asa ca sunt perfecte la un eveniment de seara, mai ales la unul cu tenta mondena.

In astfel de ocazii merg foarte bine purtate si rochii scurte pana la genunchi, albe sau negre, fiind culori neutre veti atrage atentia subtil.

Pe de alta parte, exista si cazuri in care trebuie sa ne imbracam business si totusi festiv, asa cum se intampla la petrecerile organizate la locul de munca. Si astfel de cerinte sunt cel mai bine indeplinite cu o rochie dreapta, cu maneci, de lungime medie (adica sub genunchi) si in culori neutre, elegante.

Rochii elegante pentru situatii mai putin festive

Nimeni nu spune ca atunci cand iesi la plimbare sau la cumparaturi nu ar trebui sa fi eleganta. Poti purta o rochita cu tenisi de dama care sa se asorteze. Totusi, nu ar fi indicat sa alegi aceleasi tipuri de tinute precum cele amintite mai sus. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente greseli vestimentare ale femeilor, dar ele pot fi evitate cu destul de mare usurinta.

O rochie de vara perfecta este una lejera, colorata, din materiale subtiri si suficient de scurta si usor decoltata. O femeie frumoasa atrage atentia cu orice s-ar imbraca si nu trebuie sa apeleze la trucuri vestimentare care nu ii fac cinste pentru asta.

De asemenea, este la moda sa porti o rochie cu imprimeuri florale. De ani de zile acestea sunt printre preferatele tuturor femeilor, exprima feminitate mai bine ca oricare altele si sunt o alegere chic si draguta in orice anotimp. In final, daca exista un loc ideal pentru rochitele scurte acesta este clubul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rochii elegante, #rochii asortate , #fashion