Crimă macabră în lumea influencerițelor. Trupul fotomodelului a fost descoperit dezmembrat. Cine e principalul suspect

Sambata, 25 Februarie 2023, ora 10:44
4496 citiri
Crimă macabră în lumea influencerițelor. Trupul fotomodelului a fost descoperit dezmembrat. Cine e principalul suspect
Abby Choi

Poliţia din Hong Kong îl caută pe fostul soţ al modelului Abby Choi, după ce trupul ei fără cap a fost descoperit, vineri, într-o casă din Tai Poe, o suburbie din Hong Kong. Abby Choi, un model cunoscut în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută marţi, scrie The Star.

Părţi din corpul ei dezmembrat au fost gătite, unele păstrate în frigider, a anunţat South China Morning Post. Poliţia locală a mai găsit ţesut uman în două oale cu supă şi ţesut uman împrăştiat în casă.

De asemenea, s-a găsit un fierăstrău electric şi o maşină de tocat carne folosite pentru a tăia carnea umană.

Poliţia din Hong Kong i-a pe arestat părinţii şi fratele mai mare al fostului soţ al modelului. Încă îl caută pe fostul ei soţ, despre care se crede că ar fi implicat în crimă. Presa locală spune că este cunoscut sub numele de Alex Kwong.

Abby Choi a fost văzută ultima dată pe Fo Chun Road din Tai Po, în jurul orei 14.15, marţi. Purta un top alb cu mâneci lungi, pantaloni albi, pantofi albi şi o geantă mov. Imaginile CCTV au surprins-o pe Abby Choi înainte de a dispărea.

În acea zi, Abby Choi se pregătea să-şi ia fiica, pe care o avea cu fostul ei soţ, potrivit presei locale care a citat surse anonime. Abby Choi a avut doi copii cu fostul ei soţ.

Un suspect de sex masculin, îmbrăcat într-un tricou negru şi pantaloni scurţi, a fost surprins în imagini CCTV ţinând o cutie mare de plastic albă, potrivit rapoartelor presei locale. Suspectul a încărcat apoi cutia într-un vehicul alb cu şapte locuri, cu uşa din spate deschisă.

Abby Choi cântărea aproximativ 40 kg şi avea 1,55 m înălţime.

Potrivit presei, uciderea ei este legată de o dispută de 100 de milioane de dolari HK (17 milioane de dolari). O persoană necunoscută a oferit, de asemenea, o recompensă de 1 milion de dolari HK (388.000 USD) pentru arestarea vinovatului, potrivit HK01.

La o conferinţă de presă de vineri, superintendentul Alan Chung Nga-lun, de la unitatea regională de criminalistică Kowloon West, a declarat că echipa sa a preluat cazul şi a efectuat o examinare amănunţită a antecedentelor lui Choi.

De atunci, ei au intervievat un şofer privat care a pretins a fi ultima persoană care a văzut-o pe Choi în viaţă şi este fratele lui Kwong.

În cadrul investigaţiilor poliţiei, aceştia s-au întâlnit şi cu părinţii lui Kwong. În urma investigaţiilor suplimentare, s-a constatat că Abby Choi fusese implicată într-o dispută financiară cu familia lui Kwong.

Conform presei, unele persoane implicate în această dispută au fost nemulţumite de gestionarea de către Choi a anumitor proprietăţi în valoare de zeci de milioane de dolari din Hong Kong, ceea ce a dus în cele din urmă la uciderea ei.

Mai multe persoane implicate în ancheta poliţiei au furnizat informaţii înşelătoare în încercarea de a obstrucţiona ancheta. Cu toate acestea, poliţia a reuşit să descifreze şi să analizeze aceste rapoarte false şi, în cele din urmă, a descoperit casa de la Tai Po.

Această casă fusese închiriată de tatăl lui Kwong la începutul lunii.

Superintendentul Chung a spus că detectivii au executat un mandat şi au intrat cu forţa în casă. La percheziţie, au descoperit părţi ale corpului uman care fuseseră depozitate în frigider.

Autorităţile au descoperit, de asemenea, unele dintre obiectele personale ale lui Abby Choi, inclusiv geanta ei roz Hermes, cărţile de identitate şi cardurile de credit.

Potrivit presei locale, Abby Choi a continuat să sprijine financiar familia lui Kwong, chiar şi după divorţul acestora. Cu toate acestea, au apărut suspiciuni că unele persoane ar fi vrut averea familiei lui Choi, care este evaluată la peste 100 de milioane de dolari HK.

Suspecţii au fost reţinuţi şi vor fi acuzaţi ulterior de omor.

În 2016, Abby Choi s-a căsătorit cu actualul ei soţ, fiul unui fondator al TamJai Yunnan Mixian, un lanţ de restaurante casual din Hong Kong cu operaţiuni în China continentală. Lanţul a fost achiziţionat ulterior de Toridoll HK.

Salutată drept „icoană de stil” în numărul recent al revistei L’Officiel Monaco, Abby Choi are peste 80.000 de urmăritori pe Instagram. A fost văzută frecvent alături de alte celebrităţi şi a participat la spectacole de haute couture în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Anchetă ca în filme. Cum a fost prins suspectul în cazul cadavrului găsit lângă A1
Anchetă ca în filme. Cum a fost prins suspectul în cazul cadavrului găsit lângă A1
Principalul suspect în cazul femeii omorâte al cărei cadavru a fost găsit în apropierea autostrăzii A1 a fost depistat după seria IMEI a telefonului. Cetățeanul turc Cam Abdulkadîr a...
Viaţa lui Oscar Pistorius după eliberarea condiţionată: lucrează la o biserică locală unde "nu zâmbeşte niciodată"
Viaţa lui Oscar Pistorius după eliberarea condiţionată: lucrează la o biserică locală unde "nu zâmbeşte niciodată"
Trebuie să existe puţine contraste mai dure pentru un sportiv profesionist decât cel dintre câştigarea aurului paralimpic şi îndeplinirea sarcinilor de curăţenie la o mică biserică din...
#Abby Choi, #crima, #fotomodel , #stiri externe