Ultimele zvonuri trăsnite despre pandemia Covid: “Circulă salvările goale cu sirena pusă ca să ne sperie, să stăm în casă și să ne vaccinăm.”

Sambata, 15 Ianuarie 2022, ora 10:12
4244 citiri
Ultimele zvonuri trăsnite despre pandemia Covid: “Circulă salvările goale cu sirena pusă ca să ne sperie, să stăm în casă și să ne vaccinăm.”
La aproape doi ani de la izbucnirea pandemiei circulă în continuare știri false pe această temă FOTO Pixabay

O postare pe pagina RO Vaccinare a adunat cea mai nouă colecție de zvonuri trăsnite care circulă în legătură cu pandemia Covid și vaccinarea împotriva virusului.

Prima "bazaconie" este postată pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm.”

"Ce bazaconii ați mai auzit în ultima perioadă?

Începem noi: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm”.

Mai avem una de la Obor: “După ce se vor epuiza vaccinurile, vor băga serul experimental în salam”, afirma cu tărie o doamnă care vindea la o tarabă din zona de fructe".

"Și încă una: Teoria celor 7 doze pusă în practică de Bill Gates, George Soros și Anthoni Fauci: se vor administra 7 doze.

Prima afectează splina și distruge sistemul imunitar, a doua distruge 75% din capacitatea corpului de a produce celule albe, a treia conține fix 81 de bacterii menite să ducă la tot felul de boli cronice, a patra conține 8 tulpini de SIDA. Sursa nu precizează ce conțin dozele 5, 6 și 7, dar toți vor fi dependenți de doze pentru a putea supraviețui.

Ar fi de râs, dar la câte distribuiri și comentarii am văzut… Trist!", scrie pe pagina RO Vaccinare de pe Facebook.

Completările nu au întârziat să apară de la urmăritorii paginii:

"Când a văzut rata scăzută de vaccinare, Oculta a eliberat omicronul care e, de fapt, un vaccin cu auto-răspândire."

"Lucrez la un centru de vaccinare în calitate de medic supraveghetor și mă mai întreabă cunoscuții dacă este adevărat că iau 1.000 de lei per pacient vaccinat. Când le arăt fluturașul pe o lună și câți bani se opresc la stat, toți își cer scuze."

"O bazaconie auzită în toamna, când morții umpluseră morgile. Că oamenii mor din alte cauze și când vin rudele la morgă, sunt întrebate dacă nu vor să li se treacă pe certificatul de deces Covid, că să mai câștige niște bani în plus. O colegă se jură că așa i s-a întâmplat unei prietene apropiate a cărei mama a decedat din cauza unei boli incurabile. Și de aici, generalizarea și ideea că numărul real de morți în urma Covid este umflat artificial de către autorități."

"Politicienii se vaccinează cu ser."

"Oamenii sunt plătiți ca să declare că omul a decedat din cauza Covid -lui."

"Crește pensia specială guvernanților in functie de cati mor de covid."

"Pandemia tine fix până în 2025. Până atunci ne obligă să facem 7 vaccinuri, și după ultimul semnul diavolului va apărea pe mâna dreaptă. Așa va știi Dumnezeu pe cine sa ia cu el pe norișori și pe cine nu. Plus că mai are și cip ca să ne controleze și să le facem pe toate."

"Vaccinul te face steril, dacă nu pe ține, pe copiii tăi"

"De la vaccin, când te apropii de vârsta de pensionare se activează în ține o boală, ca să nu mai prinzi pensia".

"O bazaconie spusă de un popă într-o biserică: fiecare doză conține nanoboți care se unesc ulterior în corp și formează cipul!"

Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Milioane de britanici suferă de Covid de lungă durată. Mulți spun că activitatea zilnică le este afectată
Două milioane de persoane din Anglia şi Scoţia continuă să sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lungă durată, iar activităţile zilnice desfăşurate de 381.000 dintre ele...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#aberatii, #zvonuri, #false, #covid, #vaccinare , #coronavirus