Cine e starleta care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate! E bănuită și ea de activități dubioase FOTO

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 09:29
7134 citiri
Cine e starleta care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate! E bănuită și ea de activități dubioase FOTO
Abigail Tyson este mama fetitei lui Tristan Tate FOTO facebook

Tristan Tate, unul dintre cei doi frați milionari britanici arestați la București pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, este tatăl unei fetițe.

Conform cancan.ro, mama acesteia este Abigail Tyson, care a realizat o mică avere din vânzarea nudurilor pe OnlyFans, precum și din filmulețe explicite lesne de găsit pe tot internetul. Femeia în vârstă de 31 de ani face naveta între București și Dubai, de unde se postează în cele mai luxoase locații și ipostaze.

Sursa citată susține că oamenii legii din România o bănuiesc pe Abigail Tyson de implicare în grupul infracțional orchestrat de către frații Tate, femeia constituind prima țintă în ancheta pe care o derulează.

Frații Tate, precum și complicele lor, rămân însă în arest preventiv, după ce ieri Curtea de Apel București le-a respins contestațiile formulate împotriva deciziei Tribunalului București.

„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana (...). Definitivă”, se arată în minuta CAB.

#Abigail Tyson, #mama, #fetita, #Tristan Tate, #starleta, #afaceri dubioase , #stiri din sport