Inca o zi pana la concertul AC/DC - afla ultimele noutati

Sambata, 15 Mai 2010, ora 22:45
1414 citiri
Inca o zi pana la concertul AC/DC - afla ultimele noutati

Fanii care vor veni la concertul AC/DC de duminica seara vor avea acces in zona de concert incepand cu ora 15.00, intrarea fiind permisa pana la ora 21.30, dupa aceea portile fiind inchise, informeaza organizatorii.

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face in functie de tipul de bilet achizitionat. Pentru detinatorii de bilete la categoria Golden Circle, accesul se va face prin intrarile din lateralele scenei. Organizatorii recomanda accesul dinspre Piata Unirii.

Pentru Normal Circle, VIP si Tribuna, punctele de acces vor fi pe Bulevardul Libertatii, permitand intrarea din doua directii: dinspre Splaiul Independentei si dinspre Calea 13 Septembrie. Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert, spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte.

Sectoarele Normal Circle includ o zona situata frontal fata de scena, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului.

Fanilor li se mai recomanda sa vina cat mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de acces. Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data.

In cazul in care posesorii de bilet aleg sa paraseasa zona de concert, acestia nu vor mai putea utiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. De asemenea, se recomanda utilizarea transportului in comun, in special a metroului.

Publicul nu are voie sa vina la concert cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa foloseasca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotul de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa.

Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

Totodata, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli, sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Trupa Iris, "nationala de rock a Romaniei", va deschide show-ul AC/DC de la Bucuresti, din Piata Constitutiei.

"Ne bucuram nespus ca trupa Iris va avea ocazia sa cante inaintea celor de la AC/DC, mai ales ca suntem mari admiratori cu totii, ne-au marcat tineretea", a declarat Cristi Minculescu, liderul trupei, care a promis un spectacol de zile mari.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul legendarei trupe AC/DC, este programat pe data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#concert ACD, #oragnizareACD, #ACDC Bucuresti , #concerte