Duminica se decerneaza Premiile Grammy

Sambata, 07 Februarie 2009, ora 20:37
1988 citiri
Duminica se decerneaza Premiile Grammy

Duminica seara, postul CBS va transmite in direct, de la Los Angeles, ceremonia de acordare a premiilor Grammy. Vedete ale tuturor genurilor muzicale si-au anuntat prezenta. Se vor acorda premii la 110 categorii.

U2, Robert Plant & Alison Krauss, Taylor Swift, Miley Cyrus si Rihanna sunt ultimele nume adaugate pe lista celor care ne vor incanta cu prestatii live in seara Premiilor Grammy din acest an. Acestia vor imparti scena cu Lil Wayne, Kanye West, Jay-Z, si The Jonas Brothers.

Numai nume mari

Miley Cyrus i se va alatura lui Taylor Swift pe scena, pentru piesa Fifteen, inclusa pe cel mai recent album Taylor Swift, Fearless. Anticipand lansarea noului lor album, legendarii U2 vor oferi un show de neuitat cu melodii de pe No Line On The Horizon, material ce se va lansa pe 2 martie.

Printre nominalizatii din acest an se numara: Lil Wayne (opt nominalizari), Ne-Yo, Jay-Z si Kanye West (sase nominalizari), Robert Plant & Alison Krauss (cinci nominalizari), Duffy, Rihanna (trei nominalizari), Mary J. Blige, Snoop Dogg (doua nominalizari), Juanes si Jonas Brothers (o nominalizare).

"Viva la vida", al trupei Coldplay a fost nominalizat la categoria "cel mai bun album pop", alaturi de "Waiting in the weeds", al veteranilor de la Eagles, in timp ce Madonna si Justin Timberlake au fost nominalizati la categoria "cel mai bun duet pop", cu piesa "4 minutes".

La sectiunea rock, australienii de la AC/DC, care au lansat recent albumul "Black Ice", au fost nominalizati la categoria "cea mai buna performanta a unui duet sau grup". Totodata, Metallica a obtinut trei nominalizari, dintre care una la categoria "cel mai bun album rock", pentru recent lansatul "Death Magnetic".

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, are un motiv suplimentar de bucurie, deoarece sotia sa, actrita Gwyneth Paltrow, a fost selectionata la categoria "cel mai bun disc de povesti pentru copii". Actorii Sidney Poitier si Steve Martin au fost si ei nominalizati la categoria "cel mai bun audiobook".

Dan Balan va canta cu Rihanna Dragostea din Tei

Organizatorii celei de-a 51-a gale Grammy au anuntat lista nominalizarilorla Los Angeles, in timpul unui concert de o ora, difuzat de postul american CBS, cel care va transmite, in direct, gala. In cadrul ceremoniei se vor acorda premii la 110 categorii, de la muzica clasica la heavy metal si chiar polka.

Potrivit presei de la Chisinau, Dan Balan, fostul lider al trupei O-zone, a fost invitat de Rihanna sa cante impreuna piesa Dragostea din Tei la Gala Premiilor Grammy.

A.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Premiile Grammy, #duminica, #CBS, #Madonna, #Rihanna, #Justin Timberlake, #Metallica, #ac dc, #Dan Balan, #U2 , #stiri AC/DC