Ramane Beckham la Milan?

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 17:12
914 citiri
Ramane Beckham la Milan?

Mijlocasul lui LA Galaxy, David Beckham, a lasat sa se inteleaga ca isi doreste ca imprumutul la AC Milan sa devina o mutare definitiva.

Jucatorul de 33 de ani a declarat ca i s-a indeplinit un vis cand a imbracat tricoul rosu-negru si nu ar spune nu unei oferte venite din partea milanezilor.

"Sa evoluezi pentru AC Milan e visul oricarui jucator, insa o decizie in ceea ce priveste viitorul meu e greu de luat. E ceva ce necesita timp. Sunt sub contract cu LA Galaxy si ii respect pe oamenii de acolo. Totusi, posibilitatea de a juca pentru Milan e speciala", a declarat Bekcs citat de cotidianul The Sun.

Un alt motiv pentru care starul englez isi doreste sa ramana la Milano este anvergura clubului italian. Beckah admite ca in vestiarul lui AC Milan exista o atmosfera "speciala".

"Toata lumea a muncit din greu pentru ca eu sa ma adaptez. Uneori dureaza saptamani sau luni de zile pentru a te integra si sunt surprins de rapiditatea acomodarii mele aici.

E similar cu ce se petrece la Manchester United, o traditie pe care numai cluburile mari o au. La Milan, ca si la United, e o atmosfera speciala oriunde ai merge, in vestiar, pe gazon, in stadion", a incheiat David Beckham.

Englezul este imprumutat de LA Galaxy in Italia pana in luna martie iar daca fostii campioni ai Europei doresc sa-l transfere definitiv trebuie sa se grabeasca deoarece perioada in care se pot face transferuri expira in data de 31 ianuarie.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#Becham la Milan, #transfer definitiv, #la galaxy, #serie A , #Serie A