Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ronaldinho are 90% sanse sa ajunga la AC Milan

Vineri, 04 Iulie 2008, ora 09:51
1076 citiri
Ronaldinho are 90% sanse sa ajunga la AC Milan

Ronaldinho e din ce in ce mai aproape de un transfer la gruparea italiana AC Milan, a recunoscut chiar fratele fotbalistului de la FC Barcelona, Roberto De Assis, care este si agentul fotbalistului.

"Da, este adevarat. Exista o foarte mare posibilitate ca fratele meu sa ajunga la AC Milan. Sa spunem 90%", a declarat Roberto de Assis.

Roberto De Assis a continuat, spunand ca este exclus ca fratele sau sa ajunga in SUA, la LA Galaxy: "LA Galaxy nu este o optiune pentru Ronaldinho".

Alaturi de AC Milan si LA Galaxy, de serviciile lui Ronaldinho mai este interesata si gruparea engleza Chelsea, noul manager al londonezilor, Luiz Felipe Scolari, fiind un mare admirator al jucatorului brazilian.

Ronaldinho (28 de ani) evolueaza la FC Barcelona din 2003, atunci cand a fost transferat de la PSG, contra sumei de 30 milioane de euro. In cariera sa, atacantul brazilian a mai evoluat la Gremio, in perioada 1998-2001.

In ultimul sezon, Ronaldinho a evoluat in 26 de meciuri pentru catalani, marcand 9 goluri.

"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon, relatează BBC....
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
#ronaldinho, #AC Milan, #transfer, #fc barcelona , #stiri AC Milan