Tatăl fetei ucise în accidentul susține că procesul este ”o făcătură”. ”Pe cine influențează familia Pascu?”

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 22:17
2920 citiri
Tatăl fetei ucise în accidentul susține că procesul este ”o făcătură”. ”Pe cine influențează familia Pascu?”
Familiile victimelor accidentului de la 2 mai susțin că procesul este o ”făcătură” FOTO Instagram/Vlad Pascu

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata care a murit în accidentul din stațiunea 2 Mai, acuză faptul că Vlad Pascu este favorizat în acest proces.

"Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie, şi chiar vorbesc şi în numele lui Valentin Olariu (n.r tatăl tânărului ucis în accidentul 2 Mai). Vreau să spun de la bun început, încă din 18 august, acest individ, acest cetățean Vlad Pascu, a fost protejat în continuu de când a fost prima oară oprit în Constanța. Ulterior, știm cu toții tot ce s-a întâmplat și de câte ori a fost protejat. Mai nou tot presează tribunalele pentru eliberarea sa în arest la domiciliu. Mai nou, ieri, am văzut pe toate canalele de televiziune că au apărut pe tapet cu primul termen de judecată al Mirunei Pascu și a lui Mihai Pascu”, a declarat Cătălin Dragomir într-o intervenţie la Antena 3 CNN.

Tatăl fetei ucise acuză o făcătură legată de acest proces și susține că se face ”scut” în jurul familiei Pascu în legătură cu accidentul produs anul trecut.

”Deci totul este un fiasco, totul este o făcătură, tot este o bătaie de joc la adresa instanțelor. Și eu mai pun niște întrebări. Pe mine mă macină și mă roade. "Cui este frică de familia Pascu? Pe cine influențează familia Pascu?"

Cătălin Dragomir acuză faptul că instanța amână procesul legat de accidentul produs la 2 mai.

”Din august și până inclusiv acum avem avocați, nu mai avem avocați, amânăm, nu amânăm. Ne cheamă ca pe tâmpiții la Mangalia, dar inculpatul principal, autorul principal a ceea ce s-a întâmplat, era de fapt la Constanța, n-am fost înștiințați. Așteptăm iarăși ca fraierii să se ducă la penitenciar. (...) Copilul acela, Vlad Pascu, era atât de sigur pe el, pe ceea ce va urma și pe ceea ce se va întâmpla. Deci, oameni buni, cui este frică de familia Pascu?”, declară acesta.

”Deci haideți să deschidem ochii dacă vrem să dăm exemplu pe copiii noștri care nu se vor mai întoarce niciodată, să nu mai pățească alți părinți... ceea ce noi trecem. (...) Eu ca și contribuabil, noi toată lumea din țara asta plătim pentru toate autoritățile. Tot ce înseamnă poliție, și poliția penitenciarelor, și poliția de vamă, și magistratură. Și orice înseamnă stat, bugetari. Banii mei sunt buni, că merg acolo. Banii la familia Pascu sunt mai buni decât ai noștri și se face scut pentru el? Serios dacă cineva găsește că banii ăia sunt mai buni, apoi Familia Pascu să țină statul și să facă legea în țara asta", a spus la Antena 3 CNN Cătălin Dragomir, tatăl Robertei.

Vlad Pascu se află în arest preventiv din data de 20 august 2023, după ce a provocat un accident soldat cu moartea a doi tineri și rănirea altor trei. Acesta a intrat cu mașina într-un grup de pietoni care se afla pe marginea drumului. După accident, Vlad Pascu a fugit de la fața locului și a fost găsit mai târziu de polițiști în Vama Veche.

Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Procesul lui Vlad Pascu ar putea fi reluat de la zero. Judecătoarea a cerut retragerea din dosar
Procesul lui Vlad Pascu ar putea fi reluat de la zero. Judecătoarea a cerut retragerea din dosar
Procesul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a fost amânat joi, 18 aprilie. Judecătoarea dosarului a formulat cerere de abţinere, solicitându-le...
CSM a amânat decizia privind suspendarea judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. Următorul termen în cazul Vlad Pascu ar putea fi ultimul
CSM a amânat decizia privind suspendarea judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. Următorul termen în cazul Vlad Pascu ar putea fi ultimul
Consiliul Superior al Magistraturii a amânat miercuri, 17 aprilie, decizia în cazul judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. Inspecţia Judiciară solicitase suspendarea acesteia...
#accident 2 mai, #victime accident rutier, #familii victime, #vlad pascu, #familia pascu, #miruna pascu , #accident 2 mai