Ziua și accidentul feroviar. Un tren cu 50 de pasageri a lovit un camion în Prahova

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 10:40
2707 citiri
Ziua și accidentul feroviar. Un tren cu 50 de pasageri a lovit un camion în Prahova
În urma evenimentului, patru persoane au primit îngrijiri medicale FOTO News.ro

Un accident feroviar a avut loc vineri seară, 31 martie, în judeţul Prahova, un tren de persoane în care se aflau 50 de pasageri lovind un camion.

În urma evenimentului, patru persoane au primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. Trenul, care aparţine unui operator privat, va ajunge la destinaţie cu aproape o oră întârziere.

Trenul implicat în accident, cu indicativul 10257, aparţine operatorului privat TFC şi a ajuns la destinaţie cu 50 de minute întârziere.

Pe ruta Ploieşti Nord-Măneciu circulă doar trenurile operatorului privat. Această rută a fost închisă timp de mai mulţi ani.

Accidentul a avut loc la o trecere cu calea ferată din comuna Măgurele, judeţul Prahova, unde un tren care circula pe ruta Ploieşti-Măneciu a lovit un camion cu două remorci încărcate cu lemn.

În tren se aflau 50 de pasageri, iar în urma impactului patru dintre ei au nevoie de îngrijiri medicale, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Ulterior, cele patru persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Una dintre remorci, care a fost lovită de garnitura feroviară, s-a răsturnat, fără a pierde încărcătura. În urma impactului, compartimentul motor al trenului a fost avariat.

Traficul feroviar a blocat în zonă, la fel şi cel rutier. Trenul îşi continuă deplasarea, astfel că traficul feroviar s-a reluat.

#accident feroviar, #accident tren, #operator privat tren , #accident