Un copil de 11 ani a fost găsit în comă pe marginea unui drum din Iași. Băiatul a fost lovit de o mașină

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 23:39
4095 citiri
Un copil de 11 ani a fost găsit în comă pe marginea unui drum din Iași. Băiatul a fost lovit de o mașină
Potrivit medicilor, prognosticul este rezervat FOTO Pixabay

Un copil de 11 ani lovit de o mașină a fost găsit în comă sâmbătă, 29 ianuarie, la marginea unui drum din localitatea Deleni, județul Iași.

Cel mai probabil, băiatul a fost lovit de o mașină care nu a oprit imediat, dar circumstanțele accidentului sunt încă neclare.

“Am fost sesizaţi în jurul orei 13,00 despre un accident rutier cu victime omeneşti pe raza comunei Deleni. Din cercetările făcute până în prezent, s-a constat că un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei ar fi surprins şi accidentat un minor. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapte. De precizat este faptul că şoferul a fost testat cu aparatul de alcool-test, rezultatul fiiind negative”, a declarat Ioana Bâlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

ISU Iași a transmis că autoritățile au fost alertate prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil este inconștient într-un șanț din comuna Deleni.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

„Elicopterul mergea să transfere un pacient dintr-un spital din Republica Moldova către Spitalul Chişinău. La 112 a venit un apel de la Deleni despre un copil inconştient cu traumă, găsit într-un şanţ. Elicopterul l-a găsit în comă politraumă şi şoc traumatic pe băieţelul de 11 ani, probabil lovit de o maşină. Acesta a fost adus stabil la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sfânta Maria. Am anunţat neurochirurgul în legătură cu hematom intracranian postraumatic. A venit mătuşa pentru că părinţii sunt la muncă în străinătate. Am anunţat poliţia. Ne rugăm să trăiască, e o minune de copil. Din ce ştim noi nu era nicio maşină la locul accidentului. Poliţia cercetează”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Copilul a fost intubat, ventilat mecanic, încălzit și dus la Spitalul Sfânta Maria.

Potrivit medicilor, prognosticul este rezervat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Bistrița: Elev lovit de o autoutilitară când cobora din microbuzul școlii. Victima a fost dusă de urgență la spital
Bistrița: Elev lovit de o autoutilitară când cobora din microbuzul școlii. Victima a fost dusă de urgență la spital
Un copil de opt ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a ajuns la spital, marţi, 16 aprilie, după ce a fost lovit de o autoutilitară, chiar în momentul în care cobora din microbuzul de...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#accident Iasi, #accident masina, #copil lovit, #accident copil , #accident
Comentarii