Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Primele imagini de la locul accidentului Monicăi Macovei. Momentele dramatice cu paramedici SMURD încercând să-l salveze pe motociclist VIDEO / FOTO EXCLUSIV

Duminica, 09 Octombrie 2022, ora 22:24
10873 citiri
Primele imagini de la locul accidentului Monicăi Macovei. Momentele dramatice cu paramedici SMURD încercând să-l salveze pe motociclist VIDEO / FOTO EXCLUSIV
Mașina Monicăi Macovei distrusă în accident FOTO: Ziare.com

Ziare.com a intrat în posesia câtorva imagini înregistrate la câteva momente după producerea accidentului în care a fost implicată Monica Macovei, fost ministru al Justiției.

Sunt primele momente de după producerea evenimentului.

Pe una dintre înregistrări se văd forțele MAI acționând la fața locului, paramedici care acordă primul ajutor, câțiva participanți la trafic și curioși care au ajuns să dea o mână de ajutor sau să vadă pur și simplu ce s-a întâmplat.

Se mai poate observa Poliția care a delimitat perimetrul pentru a permite extragerea victimei de la locul accidentului și a face cercetările la fața locului și mașina fostului demnitar, destul de șifonată în partea din față, parcată în afara părții carosabile.

SURSA: Ziare.com

Într-un alt video primit de Ziare.com se vede elicopterul SMURD pregătit să preia victima.

SURSA: Ziare.com

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Motociclistul a fost grav rănit.

SURSA: Ziare.com

Din impact, motocicleta, înmatriculată în București, a fost distrusă.

SURSA: Ziare.com

Fostul ministrul al Justiției, Monica Macovei, a explicat, la aproape 7 ore după accidentul de la Mangalia, ce s-a întâmplat de fapt.

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart.

Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație.

Sper ca motociclistul să își revină, de câteva ore încerc să obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Poliția a întocmit un dosar de cercetare penală.

#accident monica macovei, #imagini exclusive, #motociclist ranit, #dosar penal , #accident
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Tolo si ai sai sa acrie la fel ca in cazul Nistorescu cel putin.
Poza BobbyGuard
BobbyGuard
rank 1