Protest în București după ce un tânăr a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni. Oamenii, revoltați că autoritățile nu iau măsuri

Miercuri, 12 Octombrie 2022, ora 21:07
5124 citiri
Protest în București după ce un tânăr a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni. Oamenii, revoltați că autoritățile nu iau măsuri
Locuitorii reclamă faptul că strada nu e semaforizată FOTO captură Antena 3

Mai mulți oameni care locuiesc pe Șoseaua Antiaeriană au ieșit în stradă miercuri seară, după ce un tânăr de 19 ani a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni din zonă.

Oamenii au blocat strada mai bine de o oră, cerându-le autorităților să ia măsuri pentru ca în zonă să nu se mai producă atât de multe accidente.

Șoferii au fost nevoiți să folosească rute alternative pentru a-și continua drumul.

Martorii au declarat că tânărul a fost accidentat în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

”Tânărul care a decedat mi-a fost prieten, îl cunoșteam foarte bine și din ce pot spune e șocant cum atâtea cruci pe marginea trotuarului nu ridică un semn de întrebare primăriei să monteze măcar un limitator de viteză sau cel puțin un semafor”, a declarat un prieten al victimei, potrivit Antena 3.

”Uitați-va ce stradă lungă, și nu este semaforizată absolut deloc, pe aici se circulă și cu 120 la oră. Mai multe persoane spun că aici se întâmplă des astfel de accidente. Da, sunt, dacă va uitați, exact acolo unde a murit, e încă o cruce”, a spus revoltat un trecător.

Accidentul a avut loc pe 11 octombrie, în jurul orei 19:20.

”Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis poliția.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

Tot pe Șoseaua Antiaeriană, un alt tânăr, de 26 de ani, a murit în urmă cu aproximativ trei luni după ce a intrat cu mașina în copac din cauza vitezei excesive.

#accident mortal Bucuresti, #proteste Bucuresti, #tanar accidentat mortal, #soseaua antiaeriana, #accident trecere pietoni , #proteste