Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața, după ce un autobuz etajat s-a ciocnit de un camion cu lapte. Unde s-a produs tragedia

Miercuri, 10 Iulie 2024, ora 07:52
1518 citiri
Cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața, după ce un autobuz etajat s-a ciocnit de un camion cu lapte. Unde s-a produs tragedia
Autobuzul ar fi lovit camionul de lapte din spate FOTO Reteaua X

Un autobuz de pasageri cu două etaje s-a ciocnit, miercuri, cu un camion cu lapte în nordul Indiei, omorând cel puţin 18 persoane şi rănind multe altele, au declarat oficialii, transmite Associated Press.

Coliziunea a avut loc pe o autostradă din statul Uttar Pradesh, iar alte 19 persoane rănite au fost transportate de urgenţă la un spital. Starea lor este considerată stabilă, a declarat ofiţerul de poliţie Arvind Kumar. Autobuzul călătorea din statul nordic Bihar către capitala New Delhi.

"Autorităţile sunt în curs de identificare a victimelor, iar o anchetă a fost lansată pentru a determina cauza exactă a accidentului", a adăugat Kumar.

Gaurang Rathi, un oficial guvernamental, a declarat că, potrivit unei investigaţii preliminare, este posibil ca autobuzul să fi depăşit viteza legală atunci când a lovit camionul cu lapte din spate, ceea ce a dus la răsturnarea ambelor vehicule. Coliziunea a fost suficient de gravă încât o parte a autobuzului a fost smulsă, provocând ejectarea pasagerilor din vehicul.

India are una dintre cele mai ridicate rate de mortalitate rutieră din lume, cu sute de mii de persoane ucise şi rănite anual. Majoritatea accidentelor sunt atribuite conducerii imprudente, drumurilor prost întreţinute şi vehiculelor învechite.

În mai, un autobuz care transporta pelerini hinduşi a derapat şi s-a rostogolit într-o prăpastie adâncă pe o autostradă muntoasă din Kashmirul controlat de India, omorând cel puţin 21 de persoane.

Băiat de 14 ani, mort după ce a fost infectat cu virusul Nipah, transmis de lilieci și porci
Băiat de 14 ani, mort după ce a fost infectat cu virusul Nipah, transmis de lilieci și porci
Autoritățile indiene au emis o alertă după ce un băiat de 14 ani a murit în urma infecției cu virusul Nipah, un patogen foarte periculos care ucide de la jumătate la trei sferturi din...
Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
Liderul AUR ar putea da explicații Parchetului despre ”Planul Simion”: ”Se angajează în numele unei funcţii pe care presupune că o va ocupa”
”Planul Simion” stârnește tot mai multe controverse în spațiul public, după apariția imaginilor cu zeci de persoane care stau la coadă să semneze contracte pentru case ieftine și...
#accident mortal, #autobuz etajat, #India, #camion lapte , #accident
  1. Cât costă o înmormântare în România. Prețurile firmelor de pompe funebre după creșterea ajutorului de deces
  2. Peste 98 la sută dintre elevii cu opțiuni completate au intrat la liceu. Câți au fost admiși la prima opțiune
  3. Un spital din România, obligat să plătească daune uriașe după ce o fetiță de 1 an și jumătate s-a infectat cu o bacterie: ”Viața copilului a fost în pericol”
  4. Doi copii au sunat la Poliție ca să facă o farsă. Ce amendă a primit mama minorilor
  5. Avertizări de vreme severă imediată. Localitățile în care vor fi vijelii și va cădea grindină
  6. Scandalul de la Universitatea de Arhitectură București, la un alt nivel. Procurorii ar putea intra pe fir
  7. Un nou ”azil al groazei”, în Argeș. Un bărbat a murit după ce a fost neglijat și a făcut cangrenă la un picior
  8. Român denunțat de un primar din Italia, după ce a lăsat gunoiul pe o zonă verde. „Este corect să se ia măsuri penale”
  9. Avertizare pentru șoferii care circulă pe Autostrada Transilvania. Carosabilul, acoperit de apă
  10. Tragedie evitată în ultimul moment, în Capitală. O cisternă înaltă, plină cu combustibil, oprită înainte să intre în Pasajul Unirii VIDEO