Imagini cu accidentul violent produs de un șofer de BMW în centrul Sibiului. O tânără de 30 de ani a murit pe loc VIDEO

Sambata, 02 Septembrie 2023, ora 12:24
14959 citiri
Imagini cu accidentul violent produs de un șofer de BMW în centrul Sibiului. O tânără de 30 de ani a murit pe loc VIDEO
BMW-ul s-a izbit violent de două autobuze parcate FOTO captură video

O tânără în vârstă de 33 de ani a murit într-un cumplit accident produs în Sibiu, implicate fiind două mașini care se pare participau la o cursă ilegală.

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe unul dintre cele două autobuze în care autoturismul s-a izbit cu peste 100 de km/h.

Geanina, o tânără în vârstă de numai 30 de ani, a murit pe loc în urma accidentului produs pe 31 august a.c., în jurul orei 22.20. Cumplitul accident a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imagini se poate observa cum şoferul BMW-ului înmatriculat ZEU circula cu o viteză excesivă, iar în zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a sărit peste sens şi s-a izbit violent de două autobuze parcate.

Șoferul BMW-ului pare că ar fi participat la o întrecere cu o altă maşină, lucru confirmat şi de alţi oameni care au comentat la clipul video postat pe Facebook: "Din ce se vede, pare că făceau întrecere cu maşinile", a scris Stepaniol Asoltani, în timp ce un alt comentariu a fost: "Chiar făceau întrecere, nu pare", potrivit antena3.ro.

De altfel, imediat după impact, tineri aflaţi în cealaltă maşină, cu care şoferul BMW-ului s-ar fi întrecut, au coborât în fugă şi au mers să îi ajute pe tinerii aflaţi în maşina distrusă. În clipul video se pot auzi în timp ce o strigă chiar pe tânăra care şi-a pierdut viaţa.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni", au anunţat poliţiştii din Sibiu.

Ultima postare a tinerei care a murit în accidentul din Sibiu a fost: "Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele".

Quarterly Report - Editia 4

Șoferul care a priponit calul de bolid și a ieșit la plimbare. "Pe drumurile Moldovei" VIDEO
Șoferul care a priponit calul de bolid și a ieșit la plimbare. "Pe drumurile Moldovei" VIDEO
Proprietar de bolid, dar și al unui cal, un ieșean a decis să iasă la plimbare pe drumurile din județ, probabil pentru a se lăuda cu ce deține. Așa că, s-a suit la volanul autoturismului,...
Femeie de 72 de ani moartă după ce fiica ei care era la volan ar fi adormit și a intrat într-un TIR
Femeie de 72 de ani moartă după ce fiica ei care era la volan ar fi adormit și a intrat într-un TIR
O mașină a intrat într-un autotren în județul Galați, la ieșirea din localitatea Piscu spre Tecuci, în dimineața zilei de sâmbătă, 25 mai. Autoritățile transmit că femeia care...
#accident mortal, #bmw, #tanara moarta , #accidente rutiere