Accident morti

Patru persoane au murit intr-un accident produs in judetul Bihor

08 Iulie 2018 - Patru persoane au murit intr-un accident produs in judetul Bihor

Patru persoane au murit, duminica dimineata, intr-un accident care s-a produs pe DN 76, la iesirea din municipiul Beius spre localitatea Stei, in judetul Bihor. Cele patru victime erau in acelasi

Accident pe DN3, soldat cu un mort

01 Septembrie 2010 - Accident pe DN3, soldat cu un mort

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, pe DN3, la iesirea din Branesti, iar in urma incidentului o persoana si-a pierdut viata.

Grav accident in Cluj: Trei adolescente au murit

16 Martie 2009 - Grav accident in Cluj: Trei adolescente au murit

Trei adolescente, cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani, au murit intr-un grav accident de circulatie petrecut duminica seara, pe Drumul National 1, la iesirea din localitatea clujeana Gilau.

Top 3 știri din presa centrală

Xi schimbare neașteptată față de Putin: China întorsătură strategică privind Rusia după un secol
Uniunea Europeană și aliații săi occidentali au urmărit cu atenție ultimii pași făcuți de China pe scena internațională, inclusiv prin...

Dezvăluiri de la Moscova: De ce mai vor rușii să lupte în războiul lui Putin
Din perspectiva unui soldat rus, războiul din Ucraina trebuie să arate ca un coșmar. În peste un an de lupte, aproape 200.000 de soldați ruși...

Cea mai mare greșeală a Rusiei din istorie: Acum 156 de ani Moscova a vândut ceva important Americii VIDEO
În prezent relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt la cel mai scăzut nivel de după sfârșitul Războiului Rece. Dar de-a lungul...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  6. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  7. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  8. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  9. Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"
  10. Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"