UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 15:02
3146 citiri
UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO
Șoferul microbuzului nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă FOTO ISU Sibiu

Un accident rutier grav a avut loc joi, 18 aprilie, pe autostrada A1, în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs la kilometrul 230, pe sensul de mers Sibiu-Boiţa.

UPDATE În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă şi un TIR. Un pasager din microbuz a fost rănit grav, fiind scos din autovehicul de echipajul de descarcerare şi transportat la spital. În apropiere, două autoturisme au intrat în parapete, fără a exista însă persoane rănite. Traficul rutier este blocat complet pe sensul Sibiu-Boiţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, microbuzul de transport marfă era condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Bucureşti, iar ansamblul TIR, de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Gorj.

”Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că şoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului TIR condus în faţa sa. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Ilfov”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în imediata apropiere a locului accidentului, s-au produs două autotamponări, şoferii a două autoturisme intrând în coliziune cu parapetele, fără a se înregistra victime.

FOTO ISU Sibiu

Conform ISU Sibiu, bărbatul de 51 de ani a rămas încarcerat, el fiind descarcerat şi preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat şi intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, fiind transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD - Terapie Intensivă Mobilă.

Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul a fost deviat la km. 238, Mohu, pe DN 1.

Știrea inițială:

Pompierii sibieni au trimis acolo trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere.

”Din primele informaţii există o victimă încarcerată şi alte două victime care au nevoie de asistenţă medicală”, a transmis ISU Sibiu.

La locul accidentului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Traficul a fost blocat complet, fiind deviat către DN 1, la kilometrul 238, la Mohu.

Quarterly Report - Editia 4

Accident cumplit cu mașina de pompieri aflată în misiune. A fost chemat elicopterul SMURD VIDEO
Accident cumplit cu mașina de pompieri aflată în misiune. A fost chemat elicopterul SMURD VIDEO
Un autoturism şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, judeţul Timiş, au fost implicate, sâmbătă după-amiază, 25 mai, într-un accident rutier...
Carambol cu două autoturisme și un camion, la Cluj. Patru persoane au fost rănite, una se zbate între viață și moarte
Carambol cu două autoturisme și un camion, la Cluj. Patru persoane au fost rănite, una se zbate între viață și moarte
Grav accident de circulaţie pe DN1C, al doilea cel mai periculos drum din județul Cluj. Un camion și două autoturisme au fost implicate în coliziunea care s-a produs în localitatea...
#accident rutier, #accident autostrada A1, #carambol, #elicopter SMURD , #accidente rutiere