Două persoane grav rănite după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR. O femeie în stare critică, preluată cu elicopterul SMURD

Luni, 27 Martie 2023, ora 14:08
2384 citiri
Două persoane grav rănite după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR. O femeie în stare critică, preluată cu elicopterul SMURD
O mașină spulberată de un TIR, pe DN6 FOTO Poliția Frontieră

Două persoane - un bărbat şi o femeie - au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 6, la ieşirea din localitatea Armeniş, în judeţul Caraş-Severin.

În accident au fost implicate un autoturism şi un TIR. Femeia rănită a fost preluată de un elicopter SMURD.

”Accident rutier pe DN 6 - la ieşire din localitatea Armeniş, către Teregova. În accident sunt implicate un autotren şi un autoturism. Intervine Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu 1 Autospecială Descarcerare, 1 ASAS şi 1 ambulanţă SMURD. La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Caransebeş şi 1 echipaj SAJ. Echipajele ajunse la faţa locului au găsit 2 victime dintre care 1 încarcerată, fiind conştientă”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Un bărbat a rămas încarcerat, el fiind extras dintre fiarele maşinii, apoi a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei.

Cea de-a doua victimă, o femeie, a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la Spitalul din Caransebeş.

Traficul pe DN 6 este blocat complet în urma accidentului.

#accident rutier, #smurd, #elicopter SMURD, #accident drum national, #femeie ranita , #accidente rutiere
Comentarii
H
HoriaBrezean
rank 1
Ce nationalitate avea soferul ?