Trei oameni s-au răsturnat cu mașina într-un pârâu din județul Cluj. Autoturismul a căzut de la o înălțime de 5 metri

Luni, 24 Ianuarie 2022, ora 13:58
1987 citiri
Trei oameni s-au răsturnat cu mașina într-un pârâu din județul Cluj. Autoturismul a căzut de la o înălțime de 5 metri
Imagine de la locul accidentului FOTO ISU Cluj

Autorităţile din Cluj au anunţat luni, 24 ianuarie, că au intervenit în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localităţile Săcuieu şi Scrind, la o diferenţă de nivel de circa 5 metri.

Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a căzut într-un pârâu, la o diferenţă de nivel de cinci metri.

”Două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ au fost alertate pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanţii erau deja preluaţi de un autoturism privat şi un echipaj SAJ pentru a fi transportaţi la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orăşenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unităţii noastre pentru a fi transferaţi la unitatea de primiri urgenţe din Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul răsturnându-se în pârâul din apropierea drumului.

Conducătorul auto şi ceilalţi trei pasageri aflaţi în autoturism au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate.

#accident rutier, #Cluj, #raniti accident, #masina, #cazuta, #parau , #accidente rutiere
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5