Accidentul din Constanța în care au murit 4 adolescenți: Un al cincilea tânăr a coborât din mașină și a plecat fără să se uite în urmă VIDEO

Miercuri, 10 August 2022, ora 14:37
13296 citiri
Accidentul din Constanța în care au murit 4 adolescenți: Un al cincilea tânăr a coborât din mașină și a plecat fără să se uite în urmă VIDEO
Tânărul surprins când părăsește locul accidentului FOTO ziuadeconstanta.ro

La 5 zile de la accidentul produs în Cobadin, județul Constanța, în care 4 adolescenți și-au pierdut viața, au fost făcute publice noi imagini, în care apare un al cincilea pasager al mașinii.

Acesta se vede coborând de pe locul de lângă șofer la scurt timp după impactul violent, își ia un rucsac și pleacă fără ezitare.

Tânărul de 17 ani este singurul supraviețuitor al cumplitului accident rutier ce a avut loc pe 5 august în localitatea Cobadin.

Martorii susțin că adolescentul ar fi spus că și-a pus centura de siguranță când a văzut că șoferul accelerează, scrie ziuadeconstanta.ro.

Alți patru tineri au murit, două fete pe loc, iar doi băieți pe patul de spital.

Polițiștii au confirmat faptul că în mașină s-a mai aflat o persoană în afara celor patru care și-au pierdut viața.

Adolescentul de doar 16 ani, care a furat săptămâna trecută mașina mătușii sale și a produs un accident mortal la Cobadin, a murit marți dimineață, 9 august.

În urma accidentului, șoferul minor a ajuns la spital în stare gravă, fiind în comă și intubat.

Un al doilea pasager a murit pe 7 august, după ce a ajuns în stare gravă la unitatea medicală din Constanța.

Cele două tinere de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, imediat după producerea accidentului.

Patru persoane care se aflau în mașină au decedat.

Cum s-a petrecut accidentul

Băiatul de 16 ani i-ar fi luat maşina mătușii sale, fără ca aceasta să ştie, şi a plecat să se plimbe alături de un prieten şi de două fete din localitatea Viişoara, după cum a relatat femeia.

Mătușa tânărului mai spune că tânărul a fost abandonat de mamă.

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un accident cu scooterul. Fratele meu este tatăl. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a spus mătușa băiatului.

„Adevărul nu putem să îl știm. Nu mai avea frați. Era singur”, a mai spus femeia.

Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, tânărul a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul.

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un BMW, iar apoi ricoşează într-un alt autoturism parcat.

Maşina în care se aflau cei patru tineri a fost distrusă complet în urma impactului devastator.

Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi.

Anul trecut, tânărul a mai fost implicat într-un accident grav, când conducea un triciclu cu remorcă, tot în Cobadin. Când a încercat să vireze la stânga a fost spulberat de un motociclist care circula cu viteză şi nu a putut evita impactul.

Citește și:
Momentul în care un bărbat este lovit de o salvare stârnește comentarii aprinse pe Facebook: ”Dar ambulanța nu prea s-a auzit” VIDEO
Momentul în care un bărbat este lovit de o salvare stârnește comentarii aprinse pe Facebook: ”Dar ambulanța nu prea s-a auzit” VIDEO
Un bărbat din București a fost cât pe ce să moară strivit de o ambulanță în timp ce traversa strada printre mașini și tramvaie. Omul a fost acroșat de autospecială, dar a scăpat ca...
Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav la intrarea în Cluj. Traficul a fost blocat mai bine de o oră
Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav la intrarea în Cluj. Traficul a fost blocat mai bine de o oră
Cinci persoane, între care o minoră, au fost transportate la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Feleacu şi în care au fost implicate patru...