Accident grav în Bacău: 7 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a lovit un TIR. Traficul pe E 85 a fost blocat

Marti, 07 Februarie 2023, ora 15:05
2098 citiri
Accident grav în Bacău: 7 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a lovit un TIR. Traficul pe E 85 a fost blocat
Imagine de la locul accidentului FOTO ISU Bacău

Şapte persoane au fost transportate la spital, marţi după-amiază, 7 februarie, în urma unui accident produs pe drumul european 85, în judeţul Bacău. Accidentul a avut loc în condiţiile în care un microbuz în care se aflau 13 persoane a izbit, violent, din spate, remorca unui autotren.

Accidentul a avut loc în comuna Cleja, satul Valea Mică, unde un microbuz a izbit violent remorca unui TIR care circula în faţa sa. Primele date de la locul accidentului arată că 13 persoane sunt rănite, însă în cazul a şapte dintre ele a fost nevoie să fie preluate de echipajele medicale şi duse la spital.

În urma evenimentului, jumătate din partea din faţă a microbuzului este distrusă.

Conform ISU Bacău, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv ambulanţa de terapie intensivă mobilă.

Primele verificări ale poliţiştilor arată că accidentul a avut loc în contextul în care şoferul TIR-ului oprise autovehiculul pe acostamentul drumului pentru a face o reparaţie, iar cel al microbuzului nu a ocolit autotrenul. Microbuzul făcea curse regulate pe relaţia Bacău-Sascut şi circula dinspre Bacău.

Printre victime se numără şase persoane din microbuz şi şoferul de TIR.

Traficul pe drumul european 85 a fost blocat în zona accidentului.

#accident rutier, #E 85, #bacau, #microbuz, #TIR, #raniti, #trafic blocat , #accidente rutiere