Accident grav în Bulgaria pe drumul folosit de români pentru a ajunge în Grecia. Ruta Veliko Târnovo - Ruse este închisă

Duminica, 26 Iunie 2022, ora 21:05
12287 citiri
Accident grav în Bulgaria pe drumul folosit de români pentru a ajunge în Grecia. Ruta Veliko Târnovo - Ruse este închisă
Patru persoane au fost rănite, inclusiv un copil FOTO Facebook / President Marius Mitrică

Un accident între două autoturisme și două motociclete a închis temporar drumul Veliko Târnovo - Ruse, în secțiunea dintre Veliko Târnovo și satul Samovodene, rută folosită de mulți români pentru a ajunge în Grecia.

Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite, inclusiv un copil. Starea lor urmează să fie clarificată, a anunțat Ministerul de Interne de la Sofia.

Echipele de poliție redirecționează mașinile prin satele Parvomaytsi și Lyaskovets, iar camioanele așteaptă la fața locului. Motivele accidentului sunt în curs de clarificare, relatează Bulgaria Posts.

La ieșirea din Veliko Târnovo în direcția Stara Zagora, în zona benzinăriei Rompetrol, un accident între două mașini îngreunează, de asemenea, traficul. Potrivit primelor informații, două victime au fost duse la Urgențe pentru examinare. Traficul este dirijat de echipaje ale poliției rutiere bulgare.

#accident rutier, #Bulgaria, #Veliko Tarnovo, #drum grecia , #Bulgaria
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Ceee, numa' noi n-avem drumuri forestiere ridicate la rang de Iuro