Accident cumplit în Timiș după o depășire inconștientă. Un autoturism s-a ciocnit violent de un camion

Luni, 10 Aprilie 2023, ora 17:48
2383 citiri
Accident cumplit în Timiș după o depășire inconștientă. Un autoturism s-a ciocnit violent de un camion
Imagine de la locul accidentului FOTO opiniatimisoarei.ro

O persoană a murit şi patru au fost rănite luni, 10 aprilie, într-un accident rutier produs în judeţul Timiş, între localităţile Sânandrei şi Carani. În eveniment au fost implicate o maşină şi un camion.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DJ 692 în localitatea Sânandrei. La locul evenimentului s-a deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD.

La faţa locului au sosit în sprijin două ambulanţe SAJ”, a transmis, luni, ISU Timiş.

În accident au fost implicate un autoturism şi un camion, în care se aflau 5 persoane, dintre care 2 copii.

”În urma accidentului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Acesta a fost extras şi predat unei ambulanţe SAJ. Din nefericire, o victimă de sex feminin (pasager în autoturism) a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Conducătorul camionului nu necesită îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Timiş au precizat că patru persoane au fost rănite, urmând a fi transportate la spital.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre localitatea Sânandrei spre localitatea Carani din județul Timiș, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, fără a se asigura corespunzător, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia, ulterior, primul autoturism intrând în coliziune față-spate cu autocamionul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

În urma impactului a rezultat, rănirea conducătorului auto in vârstă de 35 de ani și a doi minori, o fată în vârstă de 11 ani si un baiat în vârstă de 14 ani, precum și decesul unei femei în vârstă de 38 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO
UPDATE Trafic blocat pe autostrada A1 în urma unui accident grav. Un microbuz s-a izbit de un TIR FOTO
Un accident rutier grav a avut loc joi, 18 aprilie, pe autostrada A1, în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs la kilometrul 230, pe sensul de mers Sibiu-Boiţa....
Israelul a fost atacat din Liban. Mai mulți soldați dar și civili israelieni sunt răniți, unii în stare gravă
Israelul a fost atacat din Liban. Mai mulți soldați dar și civili israelieni sunt răniți, unii în stare gravă
Hezbollahul libanez a declarat miercuri că a lansat rachete şi drone asupra unei instalaţii militare din nordul Israelului, un incident despre care armata israeliană (IDF) a anunţat că s-a...
#accident rutier, #Timis, #mort, #raniti , #accidente rutiere