Grav accident rutier la Ploiești: Opt persoane rănite, după impactul dintre un microbuz și două autoturisme

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 08:02
2453 citiri
Grav accident rutier la Ploiești: Opt persoane rănite, după impactul dintre un microbuz și două autoturisme
Traficul rutier este deviat de la sensul giratoriu Liceul Agricol Tătărani către Centura de Est FOTO ISU

Accidentul rutier s-a produs vineri dimineaţă, 27 ianuarie, pe şoseaua de centură din zona de est a oraşului Ploieşti. Primele date de la faţa locului arată că în accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

Opt persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, accidentul a avut loc în zona localităţii Moara Nouă, pe centura de est a Ploieştiului.

Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme şi un microbuz sunt implicate, în cele trei autovehicule aflându-se, în total, 11 persoane.

Opt dintre cei implicaţi au nevoie de îngrijiri medicale, precizează sursa citată.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, şi trei ambulanţe, dintre care două SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier pe DN 1 A - centura de est a Ploieştiului este blocat la kilometrul 81+800 de metri, în urma accidentului.

Traficul rutier este deviat de la sensul giratoriu Liceul Agricol Tătărani către Centura de Est și de la sensul giratoriu stada Ștrandului către Centura de Est.

#accident rutier, #Ploiesti, #centura, #raniti , #accident