Momentul în care un bărbat este lovit de o salvare stârnește comentarii aprinse pe Facebook: ”Dar ambulanța nu prea s-a auzit” VIDEO

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 13:57
13057 citiri
Momentul în care un bărbat este lovit de o salvare stârnește comentarii aprinse pe Facebook: ”Dar ambulanța nu prea s-a auzit” VIDEO
Bărbat lovit de ambulanță în timp ce traversa neregulamentar FOTO captură video/Facebook

Un bărbat din București a fost cât pe ce să moară strivit de o ambulanță în timp ce traversa strada printre mașini și tramvaie. Omul a fost acroșat de autospecială, dar a scăpat ca prin minune, avertizat în ultima clipă de ceilalți șoferi aflați în trafic.

Accidentul s-a petrecut în data de 22 septembrie, pe un bulverad din cartierul bucureștean Berceni, momentul impactul fiind surprins de camera de bord a unei mașini.

Din imagini se vede cum cetățeanul încearcă să traverseze strada prin spatele unui tramvai care oprise în stație, fără să se asigure că drumul este liber. Cel mai probabil, omul nu a văzut, din cauza celorlalte mașini aflate în coloană, că cealaltă linie de tramvai venea cu viteză o ambulanță.

Șoferii l-au avertizat în ultima clipă, claxonând puternic și strigând la el să se oprească. Bărbatul a fost acroșat totuși de ambulanță și doborât la pământ, însă din imagini pare că nu a fost grav rănit. Individul s-a ridicat imediat și a încercat să-și vadă de drum. A fost oprit însă de echipajul de la ambulanță care l-a condus la autospecială pentru acordarea primului ajutor.

Imaginile postate pe Facebook au strâns o serie de comentarii, cei mai mulți dintre internauți crticând șoferul de la ambulanță.

”Toate ca toate, dar ambulanșa nu prea s-a auzit.. și totusi era nevoie de semnale acustice pentru că văzuse tramvaie oprite în stație”, este unul dintre comentarii.

”Păi și ce face? Intră cu 100 km în intersecție? Este obligată să se facă văzută, după i se acorda prioritate. Și dacă ea trece pe lângă un autobuz oprit în stație sau tramvai etc. Când trece pe lângă ele identic și la fel, viteza foarte mică, după bagă cât vrea la oră. În filmarea aia dacă făcea așa nu-l lovea pe băiatul ăla”, a scris un comentator.

”Nu sunteți normali la cap ...

1) Ambulanța NU avea semnalele acustice pornite, deci NU era în misiune Şi Nu Avea prioritate de niciun fel.

2) omul vede că tramvaiul ăsta era oprit şi înainte să traverseze se uită ca orice om normal la cap în dreapta ca să vadă dacă vine vreun tramvai din sensul opus”, a mai comentat un cetățean.

Accident cu 7 victime pe DN7. Un microbuz a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers FOTO
Accident cu 7 victime pe DN7. Un microbuz a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers FOTO
Şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 56 de ani au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc marţi seară, 23 aprilie, la intrarea în Deva, după ce microbuzul în care...
Accident mortal pe A1. Un autoturism a intrat în glisiera metalică dintre sensurile de mers FOTO
Accident mortal pe A1. Un autoturism a intrat în glisiera metalică dintre sensurile de mers FOTO
Un bărbat de 38 de ani a murit marţi seară, 23 aprilie, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în glisiera metalică dintre sensurile de mers ale autostrăzii A1. Accidentul a...
#accident rutier, #ambulanta Bucuresti, #pieton lovit, #Facebook , #accident