Șofer găsit mort la 12 ore după ce a fost implicat într-un accident, în Arad. Mașina în care se afla s-a răsturnat într-o zonă cu vegetație

Vineri, 24 Martie 2023, ora 19:09
2500 citiri
Șofer găsit mort la 12 ore după ce a fost implicat într-un accident, în Arad. Mașina în care se afla s-a răsturnat într-o zonă cu vegetație
Victima avea 30 de ani FOTO ISU Arad

Poliţiştii din Arad au intervenit vineri, 24 martie, în urma unei sesizări, după ce o maşină a fost observată răsturnată la marginea drumului, în zona localităţii Voivodeni.

”În ziua de 24 martie, poliţiştii oraşului Ineu au fost sesizaţi despre un auroturism răsturnat în zona D.N. 79/A, în afara localităţii Voivodeni. În urma cercetării de la faţa locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie”, a transmis IPJ Arad.

Medicii au constatat că bărbatul de la volan murise de mai multe ore.

”Conform concluziilor echipei medicale de la faţa locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morţii”, a mai precizat IPJ Arad.

Poliţiştii continuă cercetările in acest caz şi încearcă să afle cum s-a produs accidentul. Conform procedurilor, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

#accident rutier, #Arad, #masina rasturnata, #sofer mort , #accidente rutiere