Filmul accidentului din Bulgaria în care a fost implicat autocarul cu români. Planul DSU de aducere a victimelor în țară

Sambata, 06 August 2022, ora 13:06
9575 citiri
Filmul accidentului din Bulgaria în care a fost implicat autocarul cu români. Planul DSU de aducere a victimelor în țară
În autocar se aflau 26 de pasageri români FOTO Novinite

Trei persoane au murit și opt au fost rănite într-un accident între un autocar românesc și un autoturism înmatriculat în Olanda. Accidentul a avut loc aseară, 5 august, pe drumul principal Ruse - Veliko Târnovo, între satele Kutsina și Polikraishte.

Drumul este închis, au fost organizate rute ocolitoare pentru autoturisme și camioane.

În autocar se aflau 26 de pasageri români și doi șoferi turci. Aseară, în jurul orei 2, autobuzul a ratat virajul în apropiere de satul Kutsina și a lovit o mașină înmatriculată în Olanda, care staționa. Autobuzul s-a lovit apoi de partea dreaptă și de un copac de pe marginea drumului.

Trei dintre pasagerii autobuzului au murit pe loc. Opt cetățeni români au fost răniți, deocamdată se știe că unul dintre ei are un traumatism cranio-cerebral grav. Starea celorlalte victime este în curs de clarificare la spitalul din Veliko Târnovo. Cei trei pasageri din satul Draganovo aflați în mașină nu au fost răniți.

Testele de alcoolemie ale șoferilor turci au fost negative, relateaza publicația Novinite.

Interogatoriile străinilor și acțiunile procedurale-investigative pentru clarificarea cauzei accidentului sunt în curs de desfășurare.

#accident rutier, #Bulgaria, #autocar, #romani, #morti , #Bulgaria