Doi șoferi tineri, implicați într-un accident cu 6 victime în localitatea Vălenii de Munte. Un bebeluș, transportat la spital

Duminica, 26 Martie 2023, ora 18:56
2008 citiri
Doi șoferi tineri, implicați într-un accident cu 6 victime în localitatea Vălenii de Munte. Un bebeluș, transportat la spital
Doi tineri șoferi cu vârste de 19, respectiv 23 de ani, s-au ciocnit într-o intersecţie. FOTO: ISU Sibiu

Şase persoane au fost rănite, duminică după amiază, într-un accident produs pe drumul naţional 1 A, între Ploieşti şi Braşov, în localitatea prahoveană Vălenii de Munte. Printre victime se numără şi un copil mai mic de un an.

Accidentul a avut loc în oraşul Vălenii de Munte, traversat de DN 1 A, unde două autoturisme, conduse de doi tineri cu vârste de 19, respectiv 23 de ani, s-au ciocnit, într-o intersecţie.

În urma impactului, cei doi şoferi şi patru pasageri au fost răniţi, cu toţii fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Printre victime se numără şi o fetiţă de 11 luni şi mama acesteia, dar şi un adolescent de 17 ani.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi oferi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că niciunul dintre ei nun consumase alcool.

#accident rutier, #isu sibiu, #raniti, #bebelus ranit accident , #accidente rutiere