Accident grav în Cluj, la ieșirea de pe A3. O persoană a murit VIDEO

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 16:58
2227 citiri
Accident grav în Cluj, la ieșirea de pe A3. O persoană a murit VIDEO
Accidentul din Cluj FOTO ISU Cluj

Un bărbat de 63 de ani a murit, iar o femeie a suferit multiple traumatisme, în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, la ieşirea de pe A3 spre Nădăşelu, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată pe ambele sensuri, informează reprezentanţii ISU şi ai IPJ Cluj.

"Pompierii de la Detaşamentele 1 şi 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădăşelu. În accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism şi extrase de pompieri. Unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare. O femeie, conştientă dar cu multiple traumatisme, va fi transportată la spital de ambulanţa SMURD. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanţe SMURD şi una SAJ. Din păcate, a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 60 de ani", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, circulaţia auto în zonă este blocată temporar, pe ambele sensuri de mers.

"Accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism, la ieşirea de pe A3 - Nod rutier Nădăşelu. Din primele verificări efectuate rezultă că la ieşirea de pe autobanda A3, autoturismul, condus de un bărbat de 63 de ani, a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus din direcţia opusă, de un bărbat de 53 de ani. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului de 63 de ani. O femeie, în vârstă de 57 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, a fost transportată la o unitate medicală. Momentan circulaţia este blocată pe ambele sensuri", precizează informarea IPJ Cluj.

#accident, #Cluj, #mort , #accidente rutiere