Femeie de 76 de ani, moartă în accident rutier provocat de soțul său. Șoferul de 81 de ani a intrat într-o mașină parcată

Autor: N.G.
Sambata, 03 Iunie 2023, ora 16:52
2607 citiri
Femeie de 76 de ani, moartă în accident rutier provocat de soțul său. Șoferul de 81 de ani a intrat într-o mașină parcată
Șoferul a intrat într-o mașină parcată FOTO ISU Hunedoara

O femeie din Alba și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut pe DN66 Călan-Hațeg, la Bretea Streiului. Era pasageră într-un autoturism care a lovit două mașini parcate.

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, 3 iunie, la ora 13.57, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN66 în localitatea Bretea Streiului, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că un bărbat în vârstă de 81 de ani, din localitatea Abrud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, în localitatea Bretea Streiului, din direcția Călan-Hațeg, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care era parcat în afara părții carosabile, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism aflat de asemenea în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto și decesul unei femei în vârstă de 76 de ani, din localitatea Abrud, aflată în autoturism în calitate de pasager. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Potrivit ISU Hunedoara, la fața locului au acționat echipaje cu autospecială dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență. Echipajele SAJ au început manevrele de resuscitare pentru persoana aflată in stop cardio respirator, însă din nefericire, fără niciun răspuns.

Paramedicii SMURD au asistat medical, la fața locului, cea de-a doua victimă – un bărbat în vârstă de 81 de ani, ulterior acesta fiind transportat la spitalul din Hunedoara pentru investigații de specialitate.

De asemenea, pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu, pompierii au acționat pentru decuplarea bornelor electrice ale autoturismului.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
#accident, #deces, #femeie , #accidente rutiere