Ploaie înghețată în centrul țării. Accident în lanț, cu șase mașini, pe autostrada A1 în Sibiu: un decedat și nouă răniți VIDEO

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 22:03
2649 citiri
Ploaie înghețată în centrul țării. Accident în lanț, cu șase mașini, pe autostrada A1 în Sibiu: un decedat și nouă răniți VIDEO
Accident în lanț pe A1, în Sibiu

Mai multe sectoare de drumuri naţionale şi autostrăzi din centrul ţării sunt acoperite de ploaie îngheţată, iar drumarii intervin pentru a face drumul practicabil, lucru care este, însă, foarte dificil. Un acdindet grav a avut loc pe autostrada A1.

UPDATE În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale, 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9-a persoană implicată în accident, de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia.

Textul inițial: DRDP Braşov a mai transmis că, pe A1, la kilometrul 227, în zona localităţii Boiţa, s-a produs un accident rutier cu mai multe maşini.

Calea 2 este închisă, de la km 237+800 sens Sibiu-Boita. La fata locului se află Politia, echipa de intervenție CIC Săliște. Circulația a fost deviată pe DN 1 Cisnădie”, a mai transmis DRDP Braşov.

Centrul Infotrafic anunţă că în accident au fost implicate 6 autoturisme.

În urma impactului, 2 persoane au fost rănite, investigate medical. Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers către Boiţa, autovehiculele fiind redirecţionate de la km 237 către DN7 Veştem. Carosabilul este ud, pe alocuri polei. Se acţionează cu material antiderapant”, a transmis Infotrafic.

Șoferii sunt rugaţi să reducă viteza, iar pe autostrăzi să respecte recomandările afişate pe panourile de avertizare (reducerea vitezei la 60 km/h şi păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele din faţă).

Meteorologii au emis, duminică seară, pentru judeţul Sibiu, o avertizare cod galben de precipitații mixte care depun local polei.

#accident, #autostrda A1, #Sibiu, #ploaie inghetata , #accident
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
1182 citiri.condoleante
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5