Accident grav în județul Timiș. Șoferul unui microbuz a murit după ce s-a ciocnit cu un TIR

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 14:17
2192 citiri
Accident grav în județul Timiș. Șoferul unui microbuz a murit după ce s-a ciocnit cu un TIR
Șoferul TIR-ului are răni grave FOTO Facebook/ Poliția Română

Duminică dimineaţa, pe DN 68A, kilometrul 42+400 de metri, între localităţile Coşava şi Margina, judeţul Timiş, traficul se desfăşoară în continuare, alternativ, pe un fir, după ce un microbuz de transport marfă şi un autotren îmatriculat în Turcia s-au ciocnit, transmite centrul Infotrafic al IGPR.

În urma accidentului, şoferul microbuzului a decedat, iar şoferul tirului a suferit răni grave.

Sursa citata mai precizează că se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Tulcea, Botoşani şi Galaţi.

De asemenea, pe DN 1 Braşov-Ploieşti, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de coborâre, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni. Pe raza staţiunilor Sinaia si Comarnic, valorile de trafic sunt normale pe ambele sensuri de deplasare. Pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, tronsonul kilometric 238-412 şi A10 Sebeş-Aiud, km. 16-40, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare uşoară, însă nu sunt restricţii de circulaţie, iar valorile de trafic sunt scăzute.

Vizibilitatea este redusă în trafic din cauza ceţii, sub 150-200 de metri, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul kilometric 47-68. Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A1 Deva-Nădlac, A2 Bucureşti-Constanţa, DN 7 Piteşti-Sibiu şi DN2 Bucureşti-Buzău se circulă în condiţiile unui carosabil umed, cu valori normale de trafic, mai indică sursa menţionată.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii sfătuiesc conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

De asemenea, poliţiştii rutieri şoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părţii carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat. La locul accidentului a fost chemat un elicopter...
#accident, #Timis, #microbuz, #TIR, #murit , #eveniment
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
condoleantte.117 vizualizari.Imi place ca-s nascut in 7 Noiembrie.+