Destinul tragic al Sonjei, tânăra de 20 de ani care a murit în accidentul cumplit de la Sibiu. Era studentă la Viena VIDEO

Autor: N.G.
Marti, 20 Decembrie 2022, ora 18:38
11759 citiri
Destinul tragic al Sonjei, tânăra de 20 de ani care a murit în accidentul cumplit de la Sibiu. Era studentă la Viena VIDEO
Tânăra nu a avut nicio șansă. FOTO Facebook

Doi tineri au murit, luni seara, în accidentul cumplit de la marginea Sibiului, din zona Dedeman. Printre ei se numără și o fată din Sibiu, în vârstă de numai 20 de ani, pe nume Sonja.

Aceasta era absolventă a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”, iar în prezent studia în Viena. Tânăra se afla într-un autoturism alături de trei prieteni, cu toții băieți, și se plimbau prin oraș.

În zona Dedeman, pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu de la marginea Sibiului, șoferul autoturismului în care se afla tânăra a călcat pedala de accelerație și, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și a intrat în spatele unui TIR parcat pe prima bandă a sensului de mers.

Impactul a fost fatal atât pentru tânăra din Sibiu, care ocupa locul din dreapta-spate al mașinii, cât și pentru pasagerul din fața ei. Medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi, rănile suferite fiind mult prea grave. Fata era în stare critică, în stop cardio-respirator, în momentul în care au ajuns medicii la fața locului. Ei au încercat să o resusciteze, însă a murit în drum spre spital.

Sonja era absolventă a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” din municipiul Sibiu și, după terminarea liceului, se înscrisese la o facultate în Viena, Austria. Aceasta era fiică de preot, iar mama ei este cadru didactic la o școală din municipiul Sibiu.

#accident, #Sibiu, #tanara, #deces , #accident