Două autocisterne s-au răsturnat pe E85: Prima era plină cu motorină, a doua abia sosise pentru intervenție

Duminica, 26 Martie 2023, ora 09:15
2892 citiri
Două autocisterne s-au răsturnat pe E85: Prima era plină cu motorină, a doua abia sosise pentru intervenție
Imagine de la locul incidentului FOTO newsbucovina.ro

Traficul rutier a fost blocat temporar duminică dimineața, 26 martie, pe un sens DN 2/E 85, în zona Roșiori, după un incident mai puțin obișnuit.

O autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Roșiori, județul Suceava, iar șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulață SMURD și o autocisternă cu apă.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a rasturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers.

Șoferul autocisternei a fost evaluat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

„Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.

Autocisterna încărcată cu motorină are șase compartimente, iar pe la capacele a două dintre ele sunt ușoare scurgeri de combustibil, motiv pentru care pompierii militari asigură măsurile PSI la fața locului, scrie newsbucovina.ro.

#accident, #cisterna motorina, #rasturnata, #pompieri, #suceava , #accidente rutiere