Un copil de cinci ani, lăsat să se joace singur în curte, și-a ars fața după ce a dat foc unui bidon cu combustibil

Joi, 23 Martie 2023, ora 10:03
1232 citiri
Un copil de cinci ani, lăsat să se joace singur în curte, și-a ars fața după ce a dat foc unui bidon cu combustibil
Pompierii au fost alertați de mama copilului FOTO Pixabay

Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă după ce un copil de cinci ani din localitatea Dochia, lăsat nesupravegheat în curtea casei, a dat foc unui recipient cu combustibil şi a suferit arsuri la faţă. Reprezentanţii Direcţiei de Protecţia Copilului vor face şi ei verificări în acest caz.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani, din Dochia, despre faptul că fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, prezintă arsuri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că băiatul de cinci ani ar fi dat foc unui recipient în care s-ar fi aflat un amestec de combustibil, suferind arsuri la nivelul feţei. El a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„La momentul producerii evenimentului minorul s-ar fi aflat singur în curtea imobilului locuinţei, mama acestuia fiind implicată în activităţi casnice. În acest caz au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, pentru efectuarea de verificări conform competenţei instituţionale. Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Neamţ.

#accident, #copil, #foc, #pompieri , #accident