Un bărbat a spulberat cu mașina două fete, pe marginea unui drum din Iași. O victimă în vârstă de 12 ani a murit

Vineri, 26 Mai 2023, ora 10:14
1844 citiri
Un bărbat a spulberat cu mașina două fete, pe marginea unui drum din Iași. O victimă în vârstă de 12 ani a murit
Mașina bărbatului, în urma accidentului FOTO Observator

Trei minore au ajuns în stare gravă la spital în seara zilei de joi, 25 mai, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un stâlp de electricitate, în satul Domniţa, din Iaşi.

Două minore care mergeau pe marginea drumului la acel moment au fost spulberate de bărbat. O altă minoră, care se afla în mașină, a fost de asemenea rănită. Una dintre fetele implicate, în vârstă de 12 ani, a murit în seara zilei de joi.

La data de 25 mai, în jurul orei 20:30, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe un drum judeţean din satul Domnița, comuna Țibana a avut loc un accident rutier soldat cu victime, potrivit Observator.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după ce a încercat să evite un obstacol, ar fi părăsit şoseaua, s-ar fi izbit de un stâlp de electricitate, după care a lovit din plin două minore și, implicit, gardul unei locuinţe.

În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore, două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism, care au fost transportate la spital. Una dintre fete, în vârstă de 12 ani, a decedat aseară. Cele două fete erau prietene foarte bune şi colege, accidentul petrecându-se chiar în faţa casei minorei care a supravieţuit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, la fața locului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

#accident, #Iasi, #minore , #accidente rutiere