Monica Macovei, implicată într-un accident rutier grav. Mașina pe care o conducea a lovit un motociclist la ieșirea din Mangalia

Sambata, 08 Octombrie 2022, ora 15:11
11925 citiri
Monica Macovei, implicată într-un accident rutier grav. Mașina pe care o conducea a lovit un motociclist la ieșirea din Mangalia
Accidentul a avut loc în județul Constanța FOTO Tulcea Noastră (arhivă)

Un motociclist a fost grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă, 8 octombrie, în jurul prânzului, în județul Constanța.

UPDATE 15.30 Monica Macovei a fost testată, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Sursele Ziare.com arată că fosta ministră ar fi intrat pe contrasens, acolo unde s-a produs coliziunea cu motocicleta.

Motocicleta a intrat în coliziune cu o mașină, iar în accident a fost implicată și Monica Macovei, fostul ministru al Justiției.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină sâmbătă, pe DN 39, la ieșire din localitate 2 Mai, județul Constanța, la un accident de motocicletă urmat de un incendiu.

Potrivit Dobrogea TV, primele informații arată că o mașină și o motocicletă s-au ciocnit, accidentul fiind urmat urmat de incendiu.

În urma accidentului, motociclistul a fost grav rănit. Potrivit surselor Ziare.com, la volanul mașinii implicate în accident se afla fostul ministru al Justiției, Monica Macovei.

Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili condițiile în care a avut loc accidentul.

"Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată în comunicatul poliției.

Potrivit surselor G4 Media, motociclistul lovit este pensionar din structurile MAI.

#accident, #Monica Macovei, #motocicleta, #Constanta , #accident