Decizia instanței în cazul scandalos al jurnalistului acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor aflat în grija Protecției Copilului

Joi, 23 Martie 2023, ora 09:18
3929 citiri
Decizia instanței în cazul scandalos al jurnalistului acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor aflat în grija Protecției Copilului
Marius Buga, cercetat într-un dosar de act sexual cu minori

Judecătoria Târgoviște a decis să prelungească măsura arestării preventive cu încă 30 de zile în cazul jurnalistului Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița.

Acesta a fost arestat preventiv din data de 8 februarie, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani.

Victima este un adolescent care, la data săvârșirii faptei, se afla în plasament, într-un centru din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Marius Buga a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul minorului cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore imediat după audieri și ulterior arestat preventiv

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu ziaristul Marius Buga.

Măsura Judecătoriei Târgoviște pri care s-a decis prelungirea arestului preventiv poate fi contestată la Tribunalul Dâmbovița.

#act sexual cu un minor, #marius buga, #ProTv, #arest , #stiri juridice