Sinceritatea unei actrite din Romania: Am ajuns de rasul prietenilor

Joi, 28 August 2014, ora 09:15
6867 citiri
Sinceritatea unei actrite din Romania: Am ajuns de rasul prietenilor
Foto: adelapopescu.eu

Adela Popescu a povestit admiratorilor sai cum a ajuns subiect de gluma in cercul de prieteni din cauza animalelor sale de companie.

Mai exact, actrita a explicat ca ea si iubitul sau, Radu Valcan, sunt nevoiti sa ii puna aparat dentar unuia dintre caini.

"Eu si Radu ne gandim serios sa ii punem lui Ciu aparat dentar!Nu, acum, sincer, ati auzit ceva maicaraghios si mai lipsit de sens? (...) Noi am ajuns de rasul prietenilor si, in ultimul timp, bascalia in gasca se face cu replici de genul: '-Auziti, dar voi cand va duceti cainii sa li se taie unghiile, unde le spuneti ca ii duceti, la manichiura sau la pedichiura?'", a scris pe blog Adela Popescu.

Vedeta a mai spus ca isi iubesc la nebunie cei doi catei si ca toata lumea stie, dar exista si o parte mai putin placuta: sacrificiile.

"Ca facem sacrificii pentru ei daca n-am mai spus-o, o spun acum. Ca nu poti sa pleci cand ti se taie, nu putem sa va ascundem, ca e bine sa stiti si voi in cazul in care intentionati sa va luati un balos. Sau o pisica. Sau orice are nevoie sa iasa sa faca pisu, sa manance si sa i se schimbe apa", a adaugat Adela.

Adela Popescu: Cu filmul asta am dat-o naibii de imagine (Video)

Actrita a adaugat ca intelege ca multe persoane vor rade de ceea ce li se intampla, dar, pe de alta parte, este sigura ca cei care anu animale inteleg.

"Stiu ca pentru multi pare un film prost, o comedie de categorie C, dar cei care au animale sunt sigura ca inteleg ce inseamna dragostea asta nemarginita pentru un superb exemplar de ciobanesc german paros si pentru acest balos ingamfat de mops, cu trasaturi si comportament de batranel astmatic", a incheiat iubita lui Radu Valcan.

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Adela Popescu aparat dentar caine, #Adela Popescu caini, #Adela Popescu animale, #Adela Popescu actrita , #Radu Valcan