Adela Popescu implineste 24 de ani

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 12:03
3676 citiri
Adela Popescu implineste 24 de ani

Adela Popescu s-a nascut, in urma cu 24 de ani, la Dragasani. Inca de mica i-a placut sa cante si sa danseze dar la o cariera a Adelei ca actrita nu s-a gandit nimeni dar se pare ca viata a pastrat o carte norocoasa pentru ea.

La 13 ani l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu, la un spectacol la Navodari. Acesta a fost impresionat de vocea calda a Adelei si o lunga perioada de timp i-a compus melodii. A urmat momentul "Mamaia", iar din clasa a VIII-a, s-a mutat la Bucuresti.

Actrita si cantareata, este cunoscuta pentru rolurile din telenovelele produse de studiourile MediaPro. Primul sau rol, cel al Ioanei din telenovela "Iubire ca in filme", i-a adus sute de mii de fani. Au urmat rolurile din "Lacrimi de iubire", "Numai iubirea" si "Aniela".

In anul 2009 si-a surprins placut fanii jucand un rol complex in lungmetrajul "Week-end cu mama", in regia lui Stere Gulea. Adela a demonstrat prin acest rol ca nu este doar o actrita de telenovele ci poate duce la capat roluri complexe, diferite de tot ceea ce interpretase pana in acel moment. A fost un rol apreciat atat de fani si cunoscuti cat si de critici.

A participat la multe festivaluri nationale si internationale de muzica, de unde s-a intors acasa cu multe premii I.

A cantat impreuna cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu 3 Sud Est pentru piesa "Clipe". A lansat albumele "Lacrimi de iubire", "Iubire ca in filme" si "Raspunsul meu". Va participa la editia cu numarul "10" a show-ului "Dansez pentru tine", de la ProTV.

Pe plan personal, a avut o relatie cu actorul Dan Bordeianu si pareau cuplul perfect pana in 2007, cand despartirea lor a tinut prima pagina a tabloidelor romanesti. In prezent, are o relatie cu Marius Kalmar, unul dintre prietenii lui Cristi Chivu.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Adela Popescu zi nastere, #Adela Popescu biografie , #stiri Adela Popescu