Comisarul european din Austria ar fi fost confruntat de ceilalți comisari într-o ședință la Bruxelles. Detalii din culise

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 16:44
11888 citiri
Comisarul european din Austria ar fi fost confruntat de ceilalți comisari într-o ședință la Bruxelles. Detalii din culise
Comisarul european din Austria, Johannes Hahn, a fost confruntat de colegii săi europeni FOTO Comisia Europeană

Europarlamentarul Rareș Bogdan a dezvăluit miercuri, 7 decembrie, detalii despre o ședință a Colegiului comisarilor europeni desfășurată în urmă cu o zi la Bruxelles. Conform liberalului,majoritatea comisarilor l-au confruntat pe reprezentantul austriac.

”Comisarul european din Austria, Johannes Hahn, a fost confruntat de comisarul pe migrație (Ylva Johansson – n.red.), care i-a transmis că este incalificabil ca Austria să se opună aderării României la Schengen. Toți comisarii europeni au susținut aderarea la Schengen”, a spus Rareș Bogdan într-un interviu pentru Digi 24.

Europarlamentarul PNL a mai spus că și cancelarul austriac Karl Nehammer a fost confruntat miercuri la Viena de delegația Partidului Popular European, familie politică din care face parte, pe tema Schengen.

#aderare Schengen, #aderare Romania Schengen, #Johannes Hahn , #Schengen