Adina Valean implineste 42 de ani

Marti, 16 Februarie 2010, ora 15:59
5411 citiri
Adina Valean implineste 42 de ani
Foto: valean.eu

Europarlamentarul liberal Adina Valean, sotia liderului PNL Crin Antonescu, implineste marti 42 de ani si va sarbatori aceasta zi alaturi de familie.

"Vor sarbatori cu familia, cu parintii, sotul, copilul si matusa", a declarat Valean pentru Ziare.com.

Adina Ioana Valean este un politician roman ce face parte din Partidului National Liberal si din Parlamentului European. Pe 25 septembrie 2009 s-a casatorit cu politicianul roman Crin Antonescu, la Bruxelles, iar nunta au facut-o pe 10 octombrie 2009, la Tivoli, in Italia.

Spune despre sine ca a ajuns la Bruxelles fiindca si-a dorit si fiindca a muncit din greu pentru a fi europarlamentar. "Eu, Adina Valean, am ajuns la Bruxelles fiindca mi-am dorit si fiindca am muncit din greu ca sa fiu europarlamentar. Altii dintre noi ajung in Spania sau in Italia, unde muncesc mai din greu ca mine, pentru banii pe care ii aduc in Romania. De aceea, eu cred in munca si in spiritul intreprinzator. Unul din visele frumoase ale romanilor era, inainte de 1989, acela de a pleca intr-o tara din Vest. Acum, de la intrarea in Uniunea Europeana, avem acest drept", scrie politicianul pe blogul personal.

Adina Valean a intrat in PNL in anul 1999. Intre 2000 si 2002 a fost secretar general al Tineretului National Liberal, iar in 2002 a devenit membru al Biroului Permanent al PNL sector 1 si secretar al Comisiei PNL pentru mediul de afaceri, privatizare si politici concurentiale.

In anul 2006 a fost aleasa vicepresedinte al PNL Prahova. De asemenea, in 2000 a fost director executiv adjunct al campaniei electorale pentru alegerile generale, iar in 2004 a fost implicata in programe de sprijin in campania pentru alegerile locale.

In Parlamentul Europei, Adina Valean este membru in Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia temporara pentru schimbarile climatice, Delegatia pentru relatiile cu tarile din Europa de Sud-Est si membru supleant in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Adina Valean zi nastere, #Adina Valean europarlamentar, #Adina Valean sotie Antonescu , #Crin Antonescu