Adina Valean: Inlaturarea lui Arafat nu face cinste Romaniei

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 09:57
2920 citiri
Adina Valean: Inlaturarea lui Arafat nu face cinste Romaniei
Foto: TVR Info

Europarlamentarul PNL Adina Valean reaminteste ca inlaturarea lui Raed Arafat nu face cinste Romaniei, pentru ca este vorba un om care a construit ceva din "vocatie" si nu pentru bani sau faima.

"Cred ca este o falsa problema controversa legata de servicii de stat si private in domeniul serviciilor de urgenta. Raed Arafat nu se 'bucura' de privatizare ca orice roman 'antreprenor' care se gandeste sa-si faca o firma si sa castige bani din afaceri cu statul.

El se lupta pentru asigurarea de fonduri pentru serviciile de stat. Asta inseamna sa ai vocatia serviciului public, lucru pe care oamenii politici din Romania il inteleg foarte greu. In cazul doctorului Arafat se aplica cel mai bine zicala 'Nu functia face pe om'. El a construit ceva din vocatie si nu pentru bani sau faima", a declarat Adina Valean potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Europarlamentarul PNL mai spune ca prin asta am reusit sa aratam inca o data "cat de intelepti" suntem.

"In calitate de ambasador al numarului de urgenta 112 pentru Romania si de colaborator al doctorului Arafat pe aceasta tema tin doar sa reamintesc opiniei publice ca ceea ce a facut pentru Romania e cunoscut si apreciat la nivel international si ca inlaturarea lui, simpla si rapida, ca a unui functionar public oarecare, nu ne face cinste la niciun nivel si din orice punct de vedere am privi-o.

Am reusit inca o data sa aratam cat suntem de intelepti, chibzuiti si preocupati de viitorul tarii. Am reusit sa reparam ceva ce nu era stricat. E o performanta! Ca de fiecare data noi ne pricepem mai bine decat specialistii", a mai precizat Adina Valean.

Raed Arafat si-a dat demisia

Raed Arafat si-a dat demisia marti dupa o controversa pe care a avut-o cu presedintele Traian Basescu pe marginea proiectului de Lege a Sanatatii.

Subsecretarul de stat de la Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca prin demisie nu face jocul nimanui, ci inseamna ca "nu se asociaza cu un tavalug care nu il poate tine in frau si il va pune la pamant".

Arafat a acuzat faptul ca acest act normativ va distruge ce s-a reusit in domeniul medicinei de urgenta, din cauza faptului ca deschiderea sistemului la competitie va aduce o scadere a calitatii si va dauna intereselor pacientilor. In opinia sa, asta inseamna ca va disparea orice control asupra sistemului.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adina Valean europarlamentar PNL, #demisie Raed Arafat , #europarlamentar