Un adolescent de 15 ani a furat o mașină să se plimbe. În trafic nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar agenții au pornit în urmărirea sa

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 22:38
1861 citiri
Un adolescent de 15 ani a furat o mașină să se plimbe. În trafic nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar agenții au pornit în urmărirea sa
El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ FOTO Facebook/ Poliția Capitalei

Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări cu privire la faptele comise de un adolescent de 15 ani care a furat un autoturism cu care a plecat la plimbare pe străzile din Alexandria şi nu a oprit la semnalele unui echipaj al Poliţiei.

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 15:50, când poliţiştii Biroului rutier din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au dat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto încălcase normele rutiere.

Şoferul auto nu a respectat semnalul, moment în care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fără a se reuşi să îl oprească.

În cele din urmă, folosind imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate pe domeniul public, poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar în persoana unui tânăr în vârstă de 15 ani, din municipiul Roşiori de Vede, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent”, transmite Poliţia judeţeană Teleorman.

#adolescent, #masina furata, #Teleorman , #politie