Ziare.com
Home > Personalitati > Adrian Badulescu
Adrian Badulescu
Service-urile auto ar putea fi obligate sa le permita clientilor sa asiste la reparatii

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 20:28

Service-urile auto ar putea fi obligate sa le permita clientilor sa asiste la reparatii

Adrian Badulescu / stiri Adrian Badulescu

Service-urile auto ar putea fi obligate sa permita clientilor sa asiste la lucrarile de reparatie efectuate la masinile lor, daca proiectul de lege care va fi dezbatut saptamana viitoare de Parlament va fi aprobat, sustine deputatul PD-L Adrian Badulescu. Unitatile service-urilor ar putea fi obligate sa instaleze dispozitive audio-video sau sa faciliteze vizualizarea directa a lucrarilor, conform Incont.ro. Daca service-urile nu vor permite asistarea lucrarilor de catre client, cel din urma are posibilitatea sa nu plateasca, mai arata actul legislativ. "Aceasta masura trebuie analizata si reglementata atent, pentru ca, in aceste conditii, orice client care este nemultumit, chiar si nefondat, poate sa refuze plata lucrarilor. Pe de alta parte, daca refuza sa plateasca, beneficiarul lucrarii nu poate sa ridice automobilul. In aceste conditii, se vor crea blocaje in ambele parti si, in final, neintelegerile se vor finaliza ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Adrian Badulescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Link-uri utile:

Adrian Badulescu
Adrian Badulescu

Data nasterii:  11.07.1967

Cariera:  -

Evenimente importante:  Candidat PD-L in alegerile parlamentare 2008

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Adrian Badulescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor