Adrian Diaconu, campion mondial WBC

Duminica, 20 Aprilie 2008, ora 04:58
2942 citiri
Adrian Diaconu, campion mondial WBC

Pugilistul Adrian Diaconu l-a invins sambata seara, in cadrul galei "Invincibilii" de la Bucuresti, pe Chris Henry, in cel mai important meci al carierei sale, miza fiind centura mondiala la categoria semigrea, varianta WBC.

Henry a fost aproape de a-l trimite la podea in runda cu numarul 11 pe roman, insa dupa terminarea celor 12 reprize, "Rechinul" a fost anuntat castigator in unanimitate de catre arbitri.

"A fost cel mai greu meci din cariera mea de pana acum. Daca ar fi posibil as boxa doar aici, in fata miilor de romani. Pentru mine urmeaza o vacanta, am nevoie de asa ceva. Merg mai departe si e bine ca am reusit sa trec peste acest meci", a declarat "Rechinul" la sfarsitul intalnirii.

In celelalte meciuri ale galei, Ion Ionut, cunoscut drept Jojo Dan l-a invins pe Raul Balby dupa doar 2 runde si 45 de secunde, aparandu-si astfel centura N.A.B.A. la categoria superusoara.

Partida cu numarul doi a debutat cu o victorie la puncte, la categoria supergrea, a lui Bogdan Dinu in fata canadianului Stephane Tessier, dupa cele 4 runde dominate clar de roman.

In ultima partida inaintea meciului lui Diaconu, Viorel Simion s-a impus dupa 10 runde in fata dominicanului Rudy Encarnation, arbitrii acordandu-i victoria "Bombardierului" in unanimitate.

Citeste si:
Incidența cazurilor COVID scade ușor în București. La cât a ajuns
Incidența cazurilor COVID scade ușor în București. La cât a ajuns
Incidența cazurilor COVID din București a scăzut foarte ușor, până la 16,38 la mie, potrivit datelor publicate duminică, 24 octombrie, de Direcția de Sănătate Publică. Este a doua...
Maraton de vaccinare în Bucureşti: Peste 22.000 de persoane au fost imunizate în 48 de ore
Maraton de vaccinare în Bucureşti: Peste 22.000 de persoane au fost imunizate în 48 de ore
Autorităţile anunţă că, de la debutul Maratonului de vaccinare din Capitală, au fost vaccinate peste 22.000 de persoane, cele mai multe în centrul de la Palatul Copiilor. Comitetul...
Sursa: Ziare.com