Jurnalistul Andrei Badin, invinuit intr-un dosar al lui Duicu - surse

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 23:02
7637 citiri
Jurnalistul Andrei Badin, invinuit intr-un dosar al lui Duicu - surse

Jurnalistul postului de televiziune B1 Tv, Andrei Badin, ar fi invinuit penal pentru luare de mita, intr-un dosar in care este implicat si presedintele suspendat al CJ Mehedinti, social-democratul Adrian Duicu.

Andrei Badin ar fi primit bani de la Adrian Duicu pentru a nu realiza o emisiune care ar fi avut ca tema afacerile derulate de fiul ministrului Muncii, Rovana Plumb, arata procurorii, informatia fiind difuzata de Realitatea Tv.

De asemenea, Badin ar fi fost pus sub acuzatia de santaj, informeaza Nasul.tv, care citeaza surse din presa.

In schimb, Gandul.info citeaza surse judiciare si informeaza ca jurnalistul Tv ar fi urmarit penal in dosarul in care Duicu este acuzat de trafic de influenta in biroul prim-ministrului Victor Ponta.

Aceleasi surse judiciare au precizat ca Badin ar putea sa fie trimis in judecata odata cu Adrian Duicu, avand calitatea de suspect in dosar.

Anterior, la inceputul lunii iulie, publicatia News-Mehedinti.ro relata ca numele lui Andrei Badin apare in interceptari telefonice care au fost depuse la dosar, iar moderatorul i-ar fi cerut "bani de concediu" presedintelui suspendat al CJ Mehedinti.

In plus, se pare ca Duicu ar fi inregistrat plangerea penala la DNA impotriva lui Andrei Badin, pentru santaj. In discutiile dintre cei doi, Adrian Duicu i-ar fi spus jurnalistului sa nu realizeze emisiunea respectiva, iar acesta ii cere social-democratului "o recompensa" pentru a pleca "intr-o excursie". In final, Duicu ii cere un cont lui Andrei Badin pentru a-i transfera circa 5.000 de lei.

Andrei Badin a realizat si emisiuni in Drobeta Turnu Severin, la un post de televiziune detinut de presedintele suspendat al CJ Mehedinti. Inainte de a ajunge la B1 Tv, el a trecut si pe la Antena 3.

Intr-o postare de luni, publicata pe contul de Facebook al Aktualitatea B1, emisiunea moderata zilnic de jurnalistul tv, este postata urmatorul mesaj: "AKTUALITATEA B1 a intrat in concediu. Sa auzim numai de bine!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Andrei Badin invinuit dosar Duicu, #Andrei Badin luare mita Duicu, #Andrei Badin santaj Duicu , #DNA