Ziare.com

Un deputat PDL vrea sa inregistreze Uniunea Popular Liberala la OSIM

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 20:35

   

Un deputat PDL vrea sa inregistreze Uniunea Popular Liberala la OSIM
Deputatul PDL Adrian Gurzau vrea sa inregistreze, la OSIM, marca Uniunea Popular Liberala (UPL), iar institutia sa hotarasca daca va admite ori va respinge cererea.

Solicitarea pedelistului a fost depusa pe data de 27 aprilie se refera, de asemenea, la inregistrarea elementelor grafice ale Uniunii Popular Liberale, respectiv a acronimului UPL, fiind reprezentata in partea stanga a siglei o inima neagra in interiorul careia sunt delimitate prin conturul alb alte doua inimi negre, potrivit Mediafax.

Gurzau solicita autorizarea marcii pentru 12 domenii de activitate, printre care cele legate de "hartiei, cartonului si produselor din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi (materiale colante) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou (cu exceptia mobilierului); materiale de instruire sau invatamant (cu exceptia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse in alte clase); caractere tipografice; clisee".

De asemenea, UPL ar putea folosi "franghii, sfori, plase, corturi, prelate, vele, saci (necuprinse in alte clase); materiale de umplutura (cu exceptia cauciucului sau a materialelor plastice); materiale textile fibroase brute, dar si imbracaminte, incaltaminte, articole care servesc la acoperirea capului".

Mai mult, cu aceesi marca ar pute fi imprimate "covoare, presuri, rogojini, linoleum si alte produse pentru acoperirea podelelor; tapete murale, nu din materiale textile", precum si "jocuri, jucarii; articole de gimnastica si de sport necuprinse in alte clase; decoratiuni (ornamente) pentru pomul de Craciun".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2640 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Inca un mafiot ,hot de bani publici ,PDL-ist ,iese la atac anti PNL.

tov.PDL mass0-media clujeana este plina de hoptziile lui Adrian Gurzau.Indivul afurat Romania de peste 359.126.886 si iata ca-i liber si vrea sa dea ultima lovituta stalinist-naziosta liberalismului romanesc,in fapt este guristul tradatorului MR Ungureanu.Despre gurzau,iataaici:"Absolventul de Teologie (ADICA DE SECUITATE)Adrian Gurzău este la al doilea mandat de parlamentar in Camera Deputatilor, din partea Partidului Democrat-Liberal, unde este si secretar executiv la filiala din Cluj-Napoca. In 2006 "deputatul"mafiot a fost acuzat de om de afaceri din Germania de faptul că nu ii restitutie 8 locomotive cu abur cumpărate de la firma deputatului in 1999.Firma prin care Adrian Gurzău a făcut tranzactia se numea SC Gumec Service SRL si a fost radiată de la Registrul Comertului. La data inchiderii firmei, 24 noiembrie 2007, aceasta datorii in valoare de 359.126.886 ROL catre Caile Ferate Cluj-Napoca Est. Istoria locomotivelor de patrimoniu cumpărate de firma lui Gurzău si revandute apoi a făcut si prima pagină a ziarelor locale in anul 2005. Un material din Bună Ziua Adreal (autor Mirela Ogrutan, 15 iunie 2005) titrează: “Fost deputat PD abandoneaza 6 locomotive in Gara Cluj":SC Gumec Service SRL, firma patronata de Adrian Gurzau, fost deputat PD de Cluj, a garat in luna iunie a anului trecut 6 locomotive cu aburi in statia CFR Cluj-Napoca Est. Pana aici, toate bune si frumoase, avand in vedere faptul ca tariful de transport a fost achitat conform prevederilor in vigoare..."
http://www.napocanews.ro/2010/10/ce-afaceri-mai-invarte-deputatul-adrian-gurzau.html

 

 

O noua culme a contrafacerilor si plagiatelor...

Gelosi pe succesul USL le copiaza numele!
Asta e cam cum fac turcii cu rebook, pawasonic, addidass, mulinex ...
Halal politica, halal program de guvernare , bravo Blaga...deja ai inceput cu maruntzisuri...

 

 

Chiar nu puteți ințelege că nu mai puteți fi acceptați nici in ....

"programul rabla" ?!
V-ați schimbat culoare ( o,mare greșeală ), pe alocuri, din portocaliu in verde veștejit, fapt pentru care la locale ați incasat-o rău. Acum vreți să vă puneți un nume care chiar că este apropiat de USL, vrand neapărat să aveți și componenta liberală.
Mai trebuia să ducă Eba asă o inregistreze.
Chiar nu puteți ințelege că nu se mai poate merge sub steagul PD-L. Ințeleg că mulți pedeliști deja acceptă in sine să stea in opoziție și opt ani-este treaba lor dar nu a dreptei romanești.
Ei bine, este treaba voastră și la urma urmei dreapta romanească și oamenii de dreapta nu inseamnă și nu a insemnat PD-L și nici PNL, altfel cum s-ar fi unit cu oamenii lui Iliescu, la comanda lui și să formeze USL.
Uniunea dreptei este procesul strict necesar ce trebuie să aibe loc imediat, prima dată adunanduse la o masă comună toate forțele de centru dreapta și cele care vor să se poziționeze la dreapta, să se unească sub un steag și nume comun,alegand sau nu in acest moment un lider, unde domnul Ungureanu ar putea fi "ungureanu" nostru,iar uniunea să aibă drept obiectiv caștigarea alegerilor parlamentare, condusă fiind de o copreședenție.
Dacă PD-L pune in slujba uniunii toată structura sa logistică și umană, lucru foarte posibil dacă pune interesul Romaniei și reconstrucția dreptei mai presus de orgoliul de partid și al membri de ai să-i. Noi oamenii de dreapta vrem PD-L in uniune, dar sub o identitate comună, a uniunii. Cine vrea, vrea și asta trebuie făcut, altfel dreapta, după ce USL caștigă alegerile o vor marca tot ei prin PNL.
Repet, avem partidul, poartă numele corespunzător și trebuie decat să trecem la treabă, altfel timpul se scurge in defavoarea nostră, a dreptei romanești.

Uniunea Populară Social Creștină UPSC , iar semnul electoral este două ramuri de măslin așezate sub formă de lauri.

Noi, cu noi !!!

caleadreapta.iancu@gmail.com 0722 206 530

 

 

"Rade ciob de oala sparta!"

Vezi Liviu Negoita vs Robert Negoita.
Cat tupeu poti sa ai ca sa emiti pretentia ca, un cuvant cume este UNIUNEA sa fie catalogata ca si cum ar constitui proprietatea exclusiva a USL.

 

 

gurzau- gurzau/ sa ti-o tragem la.....

De ce asa-zisii crestini democrati se tot agata de "LIBARAL(A)"?
De ce nu up crestina?
Pentru ca acest lucru intareste a mia oara ce va tot spun de planul securist de desfiintare a partidelor isorice:
PSDR a cazut primul.
PNT al doilea...
Urmeaza ultimul partid istoric... PNL.
Sper din tot sufletul sa nu va reuseasca comunistilor-securisti.
JOS informatorul basescu traian!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor