Un deputat PDL vrea sa inregistreze Uniunea Popular Liberala la OSIM

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 20:35
2845 citiri
Un deputat PDL vrea sa inregistreze Uniunea Popular Liberala la OSIM

Deputatul PDL Adrian Gurzau vrea sa inregistreze, la OSIM, marca Uniunea Popular Liberala (UPL), iar institutia sa hotarasca daca va admite ori va respinge cererea.

Solicitarea pedelistului a fost depusa pe data de 27 aprilie se refera, de asemenea, la inregistrarea elementelor grafice ale Uniunii Popular Liberale, respectiv a acronimului UPL, fiind reprezentata in partea stanga a siglei o inima neagra in interiorul careia sunt delimitate prin conturul alb alte doua inimi negre, potrivit Mediafax.

Gurzau solicita autorizarea marcii pentru 12 domenii de activitate, printre care cele legate de "hartiei, cartonului si produselor din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi (materiale colante) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou (cu exceptia mobilierului); materiale de instruire sau invatamant (cu exceptia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse in alte clase); caractere tipografice; clisee".

De asemenea, UPL ar putea folosi "franghii, sfori, plase, corturi, prelate, vele, saci (necuprinse in alte clase); materiale de umplutura (cu exceptia cauciucului sau a materialelor plastice); materiale textile fibroase brute, dar si imbracaminte, incaltaminte, articole care servesc la acoperirea capului".

Mai mult, cu aceesi marca ar pute fi imprimate "covoare, presuri, rogojini, linoleum si alte produse pentru acoperirea podelelor; tapete murale, nu din materiale textile", precum si "jocuri, jucarii; articole de gimnastica si de sport necuprinse in alte clase; decoratiuni (ornamente) pentru pomul de Craciun".

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...