Inselaciuni cu instrumente bancare de plata

   

Ofiteri ai Serviciului de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Teleorman au inceput urmarirea penala impotriva administratorului unei societati comerciale din Alexandria, o femeie de 29 de ani, pentru emiterea unei file de cec fara a avea disponibilitati in contul bancar.

Purtatorul de cuvant al IJP Teleorman, Adrian Ilicea, a declarat pentru AGERPRES joi ca instrumentul de plata, folosit la achizitionarea de marfuri, avea o valoare de peste 46.600 de lei.

In acelasi mod un barbat de 55 de ani din comuna Nanov-Teleorman, in calitate de administrator de firma, a emis mai multe file de cec catre diversi parteneri de afaceri, in conditiile in care nu exista acoperire in contul sau bancar pentru suma totala de 60.000 de lei.

Numai in trimestrul intai din acest an in judetul Teleorman au fost inregistrate peste 580 de infractiuni economico-financiare, cele mai multe fiind evaziuni fiscale, inselaciuni, falsuri si delapidari. Valoarea totala a prejudiciului creat prin astfel de fapte penale depaseste 12.800.000 de lei. ...citeste toata stirea
Vineri, 04 Iunie 2010, ora 12:41
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Consilier pesedist, propus de PNL pentru functia de viceprimar al Alexandriei
Dupa ce mai multi primari social-democrati din Teleorman s-au imbracat in haine galbene, pentru a ...
PNL Teleorman anunta, cu mandrie, cooptarea unui alt primar pesedist
Ziua si achizitia de la PSD pentru PNL Teleorman! Tot mai multi primari social-democrati isi anunta ...
Limbaj de parlamentar: "Bai scursura, cine dracu te crezi de pui tu intrebari?"
Dialog halucinant pe Facebook intre deputatul teleormanean Valentin Boboc si o pagina numita ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor